Merken Vloeren bij Vloeren Lifestyle Roden

De beste vloermerken bij Vloeren Lifestyle Roden

Bij Vloeren Lifestyle Roden vindt u ontzettend veel merken in vloeren. Niet alleen merken op het gebied van laminaat, pvc en houten vloeren. Maar ook tapijt, vinyl en kurk. 

Wij hebben voor u al onze merken die u bij ons in de winkel terugvindt, op een rijtje gezet. zodat u zich alvast kunt oriënteren voordat u onze winkel bezoekt! Meer weten over een merk of type vloer?  Dan zien we u graag in onze winkel in Roden (Groningen)!

Merken Laminaat Vloeren

Onderstaand vindt u een overzicht van onze laminaat vloeren. Wij hebben voor u de beste laminaat vloeren uitgezocht, zodat u lang kunt genieten van kwaliteitsvloeren. Toch op zoek naar een goedkope optie? Niet getreurd: Ook hebben wij goedkope laminaat vloeren in onze showroom. 


Balterio Laminaat

Balterio Laminaat Vloeren

Toch wel een van de bekendste merken op het gebied van Laminaat. Vooruitstrevend en vernieuwend, dat zijn de vloeren van Balterio


Meer over Balterio

Hoomline Laminaat

Hoomline Laminaat Vloeren

Hoomline laminaat met eigen specifieke kenmerken: robuust, authentiek, romantisch en trendy. Met deze laminaat vloeren creëer je een sfeer passend bij jouw interieur.

Meer over Hoomline

Parador laminaat

Parador Laminaat Vloeren

De Parador vloeren staan bekent om de kwaliteit. Hoogwaardige materialen en een perfecte afwerking. Een merk dat hoge eisen stelt.

 

Meer over Parador

 

Saffier Laminaat

Saffier Laminaat Vloeren

De vloerencollectie van Saffier bestaan al meer dan 20 jaar en heeft zich in deze tijd gepositioneerd als een kwaliteitsvloer met ook nog eens een aantrekkelijke prijsstelling!


Meer over Saffier

Meister Laminaat

Meister Laminaat Vloeren

Robuust, authentiek en ook nog eens zeer gemakkelijk te onderhouden. Drie van de belangrijkste eigenschappen van het Meister Laminaat. Het merk hanteert al jaar en dag een ontzettend hoge kwaliteitsstandaard!
 

Meer over Meister

 

Merken PVC Vloeren

Op zoek naar een pvc-vloer? Dan heeft u een zeer ruime keus. Er zijn namelijk een heleboel soorten en maten, maar welke zijn dat dan allemaal? En welke vind u het mooist of het fijnst? Wij hebben voor u een uitgebreid aanbod aan pvc vloeren samengesteld. Klik op de merken en bekijk de unieke eigenschappen!

Gelasta PVC Vloeren

Gelasta PVC
Vloeren

Gelasta heeft veel verschillende soorten pvc.   Het merk hecht veel waarde aan de prijs-kwaliteit verhouding. Met deze vloeren bent u dus verzekerd van kwalitatieve vloeren tegen de beste prijs!  

Meer over Gelasta

Mflor PVC Vloeren

mFLOR PVC
Vloeren

De mFLOR vloeren zijn bijna niet te onderscheiden van echte houten vloeren of natuursteen. De eigen productiemethode in combinatie met goede dessins zorgen ervoor dat ze zo natuurlijk mogelijk zijn.


Meer over mFlor

Moduleo PVC Vloeren

Moduleo PVC Vloeren

Echte kwaliteit PVC Vloeren vindt u in ons Moduleo assortiment. Het merk combineert natuurlijke producten met innovatie in de PVC vinyltechnologie. Altijd verzekerd van kwaliteit en schoonheid.
 

Meer over Moduleo

 

Vivafloors PVC Vloeren

Vivafloors PVC Vloeren

Prachtige collecties PVC vloeren van Vivafloors. Zeer breed assortiment beschikbaar. Uitgegroeid tot één van de grotere vloer merken in Nederland. 
 

Meer over Vivafloors

Vivafloors PVC Vloeren

Beautifloor PVC Vloeren

Mooie PVC Vloeren van Beautifloor. Ruim assortiment met diverse collecties. Beautifloor is een toonaangevende leverancier van PVC vloeren in Nederland. 

Meer over beautifloor PVC Vloeren

Vivafloors PVC Vloeren

Ambiant PVC Vloeren

Ambiant is een van de voorlopers in de trend van PVC vloeren. Al zo'n tien jaar maakt Ambiant, betaalbare PVC vloeren voor de Nederlandse markt.
 

Meer over Ambiant PVC Vloeren

 

Green Flor PVC Vloeren

Green-Flor PVC Vloeren

Green-flor PVC vloeren: een trendsettende vloer; niet te onderscheiden van echt houten vloeren. Unieke design PVC Vloeren, dat zijn de vloeren van Green-flor
 

Meer over Green-Flor PVC Vloeren

Sense PVC Vloeren

Sense PVC
Vloeren

Betrouwbare vloeren van Nederlandse bodem. Reeds tien jaar maakt Sense, comfortabele PVC vloeren geschikt voor zowel thuis als op het werk
 

Meer over Sense PVC Vloeren

Gerflor PVC Vloeren

Gerflor PVC
Vloeren

Gerflor heeft PVC vloeren van topkwaliteit. De vloermogelijkheden zijn eindeloos en bedoeld om ieder interieur te complementeren.
 

Meer over Gerflor PVC Vloeren

Floorlife PVC

Floorlife PVC

Floorlife beschikt over een compleet aanbod bestaande uit vloeren van hoge kwaliteit en een betaalbare collectie PVC-vloeren.


Meer over Floorlife

 

Alle Merken Vloeren in onze Showroom

Al onze merken in het echt bekijken? Bezoek dan onze showroom in Roden. Één van onze adviseurs geeft u graag een advies op maat. U vindt ons aan de Ceintuurbaan 112-1 in Roden

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten.

 

 

 
 

050-5020085

 

Interessante informatie:

 

 

Openingstijden

 

 

Vloeren Lifestyle Roden

Bekijk al onze tips en adviezen!

Of ga direct naar:
Trends en inspiratie
Klik PVC of Plak PVC?
Houten vloer leggen? Lees deze tips!
4 voordelen van een laminaten vloer

 
Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10.00-17.30
Donderdag:10.00-17.30
Vrijdag:10.00-17.30
Zaterdag:10.00-16.00
Zondag:Gesloten
 

Ceintuurbaan 112-1
9301 NZ Roden
050-5020085

info@vloerenlifestyleroden.nl

Sitemap

 

Laminaat Vloeren Merken

 

 

PVC Vloeren Merken

 
Balterio Laminaat  Gelasta PVCAmbiant PVC
Hoomline Laminaat mFLOR PVCGreen-Flor PVC
Parador Laminaat  Moduleo PVCSense PVC
Saffier Laminaat  Vivafloors PVC Gerflor PVC
Meister Laminaat Beautifloor PVC  
Houten vloeren
Vloeren Lifestyle Roden