Ambiant PVC vloeren bij Vloeren Lifestyle Roden

Geluiddempend, sterk en duurzaam

PVC vloeren zien wij steeds vaker terug in de woningen van tegenwoordig. We kunnen dus wel spreken van een heuse trend. Ambiant is een van de voorlopers in de trend van PVC vloeren. Al zo'n tien jaar maakt Ambiant, betaalbare PVC vloeren voor de Nederlandse markt. Het aanbod van Ambiant wordt getekend door haar ruime keuze, de hoge kwaliteit en een betaalbare collectie PVC vloeren.

Voor iedereen geschikt

Geen last meer van de nadelen van tapijt, laminaat of parket. De PVC vloeren van Ambiant zijn stil, geluiddempend, sterk en duurzaam. Deze eigenschappen maken de vloeren zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, waar speelgoed en andere accessoires veelvuldig op de grond te vinden zijn. Maar dat niet alleen: ook voor mensen met een huisdier zijn de PVC vloeren door haar eigenschappen zeer geschikt.

Wij kunnen dus eigenlijk wel concluderen dat de PVC vloeren van Ambiant geschikt zijn voor iedereen. Voor een gepast budget is er voor ieder huishouden wel een geschikte vloer!

Een selectie uit onze Ambiant PVC collectie

Bij Vloeren Lifestyle Roden hebben wij een uitgebreide selectie aan vloeren van Ambiantde Hieronder vindt u een overzicht van de collecties die u vindt in onze showroom. 

Onderstaande vloeren zijn slechts een selectie uit ons zeer brede assortiment. Wilt u alle collecties zien? Bezoek dan onze showroom. Hier hebben wij alle collecties uitgestald en kunt u de vloeren zien en voelen!

 


Avanto

Ambiant Avanto Collectie

De Ambiant Avanto collectie is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren: beige, warm brown, smokey, natural, light grey en dark grey. Zeer geliefd bij projectinrichters. Sterke en vormvaste vloer die een hoge gebruiksintensiteit aan kan.
 

Concrete

Ambiant Concrete Betonlook collectie

Ambiant Avanto collectie is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren, o.a. :  Blue Grey, Antricite, Black, Light Grey, Blue Grey, Off Grey en Mid Grey. Een prachtige selectie betonlook PVC vloeren voor een echte industriële uitstraling in uw ruimte.
 

Excellent

Ambiant Excellent collectie

De Ambiant Excellent collectie is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: smokey, natural, light grey en dark grey. vloeren met een matte uitstraling. Door de brede plank, en de v-groef straalt de vloer luxe uit. Wie wil er nou niet de uitstraling van een luxe vloer?

 

Optima

Ambiant Optima Collectie

De Ambiant Robusto PVC Collectie is leverbaar in 4 verschillende kleuren: Smokey, Warm Brown, Light Grey en Dark Grey. Sterke vormvaste PVC Vloer. Geschikt voor zowel huishoudelijk als commercieel gebruik.

 

Robusto

Ambiant Robusto Collectie

De Ambiant Robusto PVC Collectie is leverbaar in 6 verschillende kleuren: Smokey, Natural, Warm Brown, Natural Oak, Grey Oak en Light Grey. Door de structuur lijkt de vloer een echte houten vloer. Geschikt voor zowel huishoudelijk als commercieel gebruik.
 

Spigato Visgraat

Ambiant Visgraat Spigato Collectie

De Ambiant Spigato Collectie verkrijgbaar in 10 kleuren: Light Grey visgraat, Smokey visgraat, Dark Oak visgraat, Light Oak visgraat, Natural, Light Brown, Warm Brown, Grey, Dark Grey en Beige visgraat. Schitterende Visgraat PVC visgraat vloeren.
 

 

Prijzen Ambiant PVC vloeren

Wat kost een Ambiant PVC vloer? Een lastige vraag die moeilijk te beantwoorden is. Met de collecties van Ambiant heeft u volop keuze, of het nu om hout of tegel gaat. Of een smalle of brede plank. Met of zonder natuurgetrouwe oppervlaktestructuur. Een beperkt of juist ruim budget. Ambiant stelt haar collectie zo samen dat iedereen kan slagen binnen de Ambiant PVC vloeren collectie. Wilt u meer weten over de kosten van deze PVC vloeren? Neem dan contact op of bezoek de showroom.

Kom langs bij de Ambiant dealer van Groningen, Friesland en Drenthe

Vloeren Lifestyle Roden is uw dealer voor Ambiant PVC vloeren in Groningen, Friesland en Drenthe. In onze showroom kunt u alle vloeren even rustig bekijken. Naast de collecties van Ambiant hebben wij in onze showroom ook 1000m² aan vloeren van andere merken liggen. Op zoek naar kleur en stijladvies? Vraag dan een van onze medewerkers. Een goed advies is nooit verkeerd!

Vloer laten leggen door Vloeren Lifestyle Roden

Een keuze gemaakt en de juiste vloer gevonden? Laat ons dan de PVC vloer voor u leggen. Onze zeer ervaren specialisten werken snel en erg precies Vraag ons naar de mogelijkheden. We zien u graag aan de Ceintuurbaan 112-1 in Roden!

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten.

 

 

 
 

050-5020085

 

Interessante informatie:

 

 

Openingstijden

 

 

Vloeren Lifestyle Roden

Bekijk al onze tips en adviezen!

Of ga direct naar:
Trends en inspiratie
Klik PVC of Plak PVC?
Houten vloer leggen? Lees deze tips!
4 voordelen van een laminaten vloer

 
Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10.00-17.30
Donderdag:10.00-17.30
Vrijdag:10.00-17.30
Zaterdag:10.00-16.00
Zondag:Gesloten
 

Ceintuurbaan 112-1
9301 NZ Roden
050-5020085

info@vloerenlifestyleroden.nl

Sitemap

 

Laminaat Vloeren Merken

 

 

PVC Vloeren Merken

 
Balterio Laminaat  Gelasta PVCAmbiant PVC
Hoomline Laminaat mFLOR PVCGreen-Flor PVC
Parador Laminaat  Moduleo PVCSense PVC
Saffier Laminaat  Vivafloors PVC Gerflor PVC
Meister Laminaat Beautifloor PVC  
Ambiant PVC Vloeren in Groningen
Vloeren Lifestyle Roden