Vivafloors PVC vloeren bij Vloeren Lifestyle Roden

De mooiste collecties, afgestemd op uw wensen

Op zoek naar een nieuwe vloer in uw huis? Dan zijn de PVC vloeren van Vivafloors zeker uw overweging waard. Vivafloors levert prachtige collecties PVC vloeren. In het samenstellen van de collecties wordt er veel rekening gehouden met de wensen van de klant. Vivafloors heeft voor ieder interieur en voor ieder budget een prachtige PVC Vloer.

Met een PVC vloer van Vivafloors heeft u dé vloer waarbij u zich echt thuis voelt. Vivafloors heeft zowel verlijmde vloeren als vloeren met een klik-systeem. Daarnaast bestaan de collecties uit zowel vloeren met houtstructuren als vloeren met betonlooks.

Een selectie uit onze Vivafloors collectie

Bij Vloeren Lifestyle Roden hebben wij altijd de nieuwste en meest complete vloercollecties in van Vivafloors in ons assortiment. Wij hebben voor u een selectie gemaakt uit ons assortiment.

Onderstaande vloeren zijn slechts een selectie uit ons zeer brede assortiment. Wilt u alle collecties zien? Bezoek dan onze showroom. Hier hebben wij alle collecties uitgestald en kunt u de vloeren zien en voelen!


Lijm - Naaldhout - Pine

Vivafloors - Naaldhout - Verlijmd

Verlijmde naaldhouten PVC vloeren van 2.5 mm dik met een toplaag van 0.55 mm. De vloeren zijn zowel geschikt voor particulier als commercieel gebruik. Verschillende designs mogelijk.
 

Lijm - Tegels - Concrete

Vivafloors - Tegel PVC - Verlijmd

Een mooie betonlook vloer met alle voordelen van PVC! Vloeren van 2.5 mm dik met een toplaag van 0.55 mm. De vloeren zijn zowel geschikt voor particulier als commercieel gebruik. Verschillende designs mogelijk. 

Lijm - Eiken - Oak

Vivafloors - Eiken - Verlijmd

Schitterende verlijmde eikenhouten PVC Vloeren. Vloeren van 2.5 mm dik met een toplaag van 0.55 mm. De vloeren zijn zowel geschikt voor particulier als commercieel gebruik. Verschillende designs mogelijk.


Click - Naaldhout - Pine

Vivafloors - Naaldhout - Click

Nieuwe generatie Click naaldhouten PVC vloeren. De vloeren zijn gemaakt van woodcomposite (WPC) wat een mix is van hout en PVC. Vloeren van 6.5 mm dik met een toplaag van 0.55 mm. De vloeren zijn zowel geschikt voor particulier als commercieel gebruik. Verschillende designs mogelijk. 

Click - Eiken - Oak

Vivafloors - Eiken - Click

Nieuwe generatie Click eikenhouten PVC vloeren. De vloeren zijn gemaakt van woodcomposite (WPC) wat een mix is van hout en PVC.  Vloeren van 6 .5 mm dik met een toplaag van 0.55 mm. De vloeren zijn zowel geschikt voor particulier als commercieel gebruik. Verschillende designs mogelijk. 

 

Prijzen Vivafloors vloeren

Wat kost een Vivafloors vloer? Dit hangt af van de collectie die u kiest. De collectie van vivafloors bestaat goedkopere PVC vloeren, middensegment PVC vloeren en hogere segment PVC vloeren dit merk. Wilt u meer weten over de aanschafprijs van deze PVC vloeren? Neem dan contact op! 

Kom langs bij de Vivafloors dealer van Groningen, Friesland en Drenthe

Vloeren Lifestyle Roden is uw dealer voor Vivafloors PVC vloeren in Groningen, Friesland en Drenthe. In onze showroom kunt u alle vloeren even rustig bekijken. Hier hebben wij 1000m² aan vloeren te liggen. We helpen u graag in de showroom en geven gratis advies. Als u de keuze heeft gemaakt kunnen wij ook de vloer voor u leggen. Tot ziens bij Vloeren Lifestyle Roden!

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten.

 

 

 
 

050-5020085

 

Interessante informatie:

 

 

Openingstijden

 

 

Vloeren Lifestyle Roden

Bekijk al onze tips en adviezen!

Of ga direct naar:
Trends en inspiratie
Klik PVC of Plak PVC?
Houten vloer leggen? Lees deze tips!
4 voordelen van een laminaten vloer

 
Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10.00-17.30
Donderdag:10.00-17.30
Vrijdag:10.00-17.30
Zaterdag:10.00-16.00
Zondag:Gesloten
 

Ceintuurbaan 112-1
9301 NZ Roden
050-5020085

info@vloerenlifestyleroden.nl

Sitemap

 

Laminaat Vloeren Merken

 

 

PVC Vloeren Merken

 
Balterio Laminaat  Gelasta PVCAmbiant PVC
Hoomline Laminaat mFLOR PVCGreen-Flor PVC
Parador Laminaat  Moduleo PVCSense PVC
Saffier Laminaat  Vivafloors PVC Gerflor PVC
Meister Laminaat Beautifloor PVC  
Vivafloors PVC Vloeren - Groningen - Drenthe - Friesland
Vloeren Lifestyle Roden