Meister Laminaat vloeren bij Vloeren Lifestyle Roden

Kies voor kwaliteit, kies voor Meister

Robuust, authentiek en ook nog eens zeer gemakkelijk te onderhouden. Drie van de belangrijkste eigenschappen van het Meister Laminaat. Het merk hanteert al jaar en dag een ontzettend hoge kwaliteitsstandaard en komt meerdere malen per jaar met nieuwe en eigentijdse designs die afgestemd zijn op de trends van nu én de trends van de toekomst. 

Maar wat is die hoge kwaliteitsstandaard van Meister? De laminaatvloeren van Meister zijn zeer bestendig tegen krassen, kunnen prima gelegd worden in 'vochtigere ruimtes' en de meeste collecties zorgen ook nog eens voor een geluidsreductie! Wel zo fijn als u de laminaatvloer op een bovenverdieping legt bijvoorbeeld.

Daarnaast staat het laminaat van Meister bekend om zijn lange levensduur en zijn de vloeren zeer geschikt voor intensief gebruik.

De collecties bij Vloeren Lifestyle Roden

Een groot deel van de laminaat collecties van Meister vindt u terug bij Vloeren Lifestyle Roden. Hieronder vindt u een overzicht van de collecties die wij voor u beschikbaar hebben. Alle vloeren die tot deze Meister laminaat collecties behoren kunt u bekijken in onze showroom in Roden!


Melango LD200

Meister Melango LD 300 Collectie

De Meister Melango collectie is sinds jaren de klassieker onder de laminaatplanken. Melango verenigt de robuustheid van een laminaatvloer met de authentieke look van een landhuisplank. De planken zijn extra lang en breed, wat de vloer geschikt maakt voor grote ruimten.
 

Micala LC200

Meister Micala LC 200 Collectie

De Laminaat Micala LC200 collectie is de allrounder van Meister premium-laminaatvloeren. De collectie is uitgevoerd in gladde planken zonder groef. Met een lengte van ongeveer 1,20 m past de Micala LC200 collectie in elke ruimte. U heeft de keuze uit een zeer divers aanbod aan designs en looks.

Micala LD200

Meister Micala LD 200 collectie

Met een Micala LD200 vloer heeft u een prachtige en compacte vloer. De planken zijn van dezelfde ongekende kwaliteit als de Melango collectie. De LD200 collectie is uitgevoerd met een 2-zijdige groef aan de lange kant van de plank. U heeft de keuze uit een zeer uitgebreid aanbod aan designs en looks.

 

Wat kost Meister Laminaat?

De prijzen van de Meister laminaat vloeren zijn afhankelijk van de collectie en het design. De verschillende collecties zijn van verschillende prijsniveaus. Zo is de Micala LC200 collectie geschikt voor de prijsbewuste koper, is de Micala LD 2000 lijn een mooie collectie in het middensegment en is de Melango een premium collectie in het hogere prijssegment. Meer weten over de prijzen van specifieke Meister laminaat vloeren? Neem dan contact met ons op of bezoek de showroom, dan kunnen we u ook van advies voorzien!

Meister Laminaat vindt u in de showroom in Roden, vlak bij Groningen

Er zijn veel verschillende vloeren van Meister, wanneer u online een mooie vloer heeft gevonden is het fijn om deze in het echt te zien voordat u een beslissing maakt. Wij heten u graag welkom in onze showroom in Roden, vlak bij Groningen, om u met uw keuze te helpen. Het kiezen van een vloer is lastig, en het is belangrijk om deze te zien en te voelen. Zo weet u zeker dat de Meister vloer goed binnen uw interieur past. Onze experts staan klaar met tips en advies, ook kunnen wij vrijblijvend een offerte voor u opstellen. De showroom ligt op slecht 25 minuten van Groningen, ga direct naar de routeplanner om te kijken hoe u bij ons kunt komen. Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op via info@vloerenlifestyleroden.nl, of bel 050-5020085.Wij hopen u snel te zien!

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten.

 

 

 
 

050-5020085

 

Interessante informatie:

 

 

Openingstijden

 

 

Vloeren Lifestyle Roden

Bekijk al onze tips en adviezen!

Of ga direct naar:
Trends en inspiratie
Klik PVC of Plak PVC?
Houten vloer leggen? Lees deze tips!
4 voordelen van een laminaten vloer

 
Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10.00-17.30
Donderdag:10.00-17.30
Vrijdag:10.00-17.30
Zaterdag:10.00-16.00
Zondag:Gesloten
 

Ceintuurbaan 112-1
9301 NZ Roden
050-5020085

info@vloerenlifestyleroden.nl

Sitemap

 

Laminaat Vloeren Merken

 

 

PVC Vloeren Merken

 
Balterio Laminaat  Gelasta PVCAmbiant PVC
Hoomline Laminaat mFLOR PVCGreen-Flor PVC
Parador Laminaat  Moduleo PVCSense PVC
Saffier Laminaat  Vivafloors PVC Gerflor PVC
Meister Laminaat Beautifloor PVC  
header meister laminaat
Vloeren Lifestyle Roden