Meister Laminaat vloeren bij Vloeren Lifestyle Roden

Kies voor kwaliteit, kies voor Meister

Robuust, authentiek en ook nog eens zeer gemakkelijk te onderhouden. Drie van de belangrijkste eigenschappen van het Meister Laminaat. Het merk hanteert al jaar en dag een ontzettend hoge kwaliteitsstandaard en komt meerdere malen per jaar met nieuwe en eigentijdse designs die afgestemd zijn op de trends van nu én de trends van de toekomst. 

Maar wat is die hoge kwaliteitsstandaard van Meister? De laminaatvloeren van Meister zijn zeer bestendig tegen krassen, kunnen prima gelegd worden in 'vochtigere ruimtes' en de meeste collecties zorgen ook nog eens voor een geluidsreductie! Wel zo fijn als u de laminaatvloer op een bovenverdieping legt bijvoorbeeld.

Daarnaast staat het laminaat van Meister bekend om zijn lange levensduur en zijn de vloeren zeer geschikt voor intensief gebruik.

De collecties bij Vloeren Lifestyle Roden

Een groot deel van de laminaat collecties van Meister vindt u terug bij Vloeren Lifestyle Roden. Hieronder vindt u een overzicht van de collecties die wij voor u beschikbaar hebben. Alle vloeren die tot deze Meister laminaat collecties behoren kunt u bekijken in onze showroom in Roden!


Melango LD200

Meister Melango LD 300 Collectie

De Meister Melango collectie is sinds jaren de klassieker onder de laminaatplanken. Melango verenigt de robuustheid van een laminaatvloer met de authentieke look van een landhuisplank. De planken zijn extra lang en breed, wat de vloer geschikt maakt voor grote ruimten.
 

Micala LC200

Meister Micala LC 200 Collectie

De Laminaat Micala LC200 collectie is de allrounder van Meister premium-laminaatvloeren. De collectie is uitgevoerd in gladde planken zonder groef. Met een lengte van ongeveer 1,20 m past de Micala LC200 collectie in elke ruimte. U heeft de keuze uit een zeer divers aanbod aan designs en looks.

Micala LD200

Meister Micala LD 200 collectie

Met een Micala LD200 vloer heeft u een prachtige en compacte vloer. De planken zijn van dezelfde ongekende kwaliteit als de Melango collectie. De LD200 collectie is uitgevoerd met een 2-zijdige groef aan de lange kant van de plank. U heeft de keuze uit een zeer uitgebreid aanbod aan designs en looks.

 

Wat kost Meister Laminaat?

De prijzen van de Meister laminaat vloeren zijn afhankelijk van de collectie en het design. De verschillende collecties zijn van verschillende prijsniveaus. Zo is de Micala LC200 collectie geschikt voor de prijsbewuste koper, is de Micala LD 2000 lijn een mooie collectie in het middensegment en is de Melango een premium collectie in het hogere prijssegment. Meer weten over de prijzen van specifieke Meister laminaat vloeren? Neem dan contact met ons op of bezoek de showroom, dan kunnen we u ook van advies voorzien!

Kom langs in onze showroom voor gratis advies

Bij laminaat vloeren is het belangrijk om ze te zien en te voelen. Hiervoor kunt u langskomen in onze showroom aan de Ceintuurbaan 112-1 in Roden. Wij geven u graag uitgebreid advies over de producten van Meister. Wilt u prijzen weten of een offerte ontvangen? Vul dan het contactformulier in of bel naar 050-5020085.

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten

 

 
 

050-5020085

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 10.00-17.30
Donderdag: 10.00-17.30
Vrijdag: 10.00-17.30
Zaterdag: 10.00-16.00
Zondag: Gesloten

Vloeren Lifestyle Roden

Ceintuurbaan 112-1
9301 NZ Roden
050-5020085

info@vloerenlifestyleroden.nl

Sitemap

Interessante informatie:

Bekijk al onze tips en adviezen!

Of ga direct naar:
Trends en inspiratie
Klik PVC of Plak PVC?
Houten vloer leggen? Lees deze tips!
4 voordelen van een laminaten vloer

 

Laminaat Vloeren Merken

 

PVC Vloeren Merken

 
Balterio Laminaat Gelasta PVC Ambiant PVC
Hoomline Laminaat mFLOR PVC Green-Flor PVC
Parador Laminaat Moduleo PVC Sense PVC
Saffier Laminaat Vivafloors PVC Gerflor PVC
Meister Laminaat Beautifloor PVC  
header meister laminaat
Vloeren Lifestyle Roden