Gelasta PVC vloeren bij Vloeren Lifestyle Roden

PVC vloer kopen? Gelasta is een Nederlandse groothandel die veel verschillende soorten pvc biedtGelasta hecht veel waarde aan de prijs-kwaliteitverhouding. Met deze vloeren bent u dus verzekerd van kwalitatieve vloeren tegen de beste prijs! 

Gelasta PVC Vloeren laten leggen

Geen zin en tijd om uw vloer zelf te leggen? Dan kunt u het installeren van de vloer altijd aan ons uitbesteden. Zo heeft u geen kopzorgen over de vloer en bent u er altijd zeker van dat de vloer goed gelegd wordt. Laat uw vloer dus leggen door één van de experts van Vloeren Lifestyle Roden.

Onze collectie Gelasta vloeren

Bij Vloeren Lifestyle Roden vindt u vier verschillende series Gelasta vloeren. Hieronder vindt u een sfeerimpressie van drie van deze collecties. Daarnaast hebben wij ook nog de Pure XL collectie in ons assortiment. Wilt u meer zien en weten van deze of een andere collectie? Bezoek dan onze showroom!


Arizona

Gelasta PVC Arizona collectie

De Arizone collectie bestaat uit 8 geweldige designs. Een mooi voorbeeld uit de collectie is de Arizona 8015 Authentic Oak Dark. Deze vloer is geschikt voor zowel woon- als projecttoepassingen. Het is een vloer van 2 mm met een 0.3 mm dikke slijtlaag. Super waterbestendig en een mooie donkere kleur.

Pure Tile

Gelasta Pure Tile collectie

Deze pvc vloer is in tegeldecor. De pvc tegels zijn  60,96 x 60,96 cm groot en geven uw woning of kantoor een unieke uitstraling. Ook zijn ze geschikt voor zwaarder projectwerk of vochtige ruimtes. Deze Gelasta collectie heeft vijf verschillende uitvoeringen. Genoeg te kiezen dus! 

Pure

Gelasta PVC Pure collectie

Van de Pure collectie is de Pure 8400 River Oak Smoked bijvoorbeeld geschikt voor vloerverwarming. Het is een mooie strakke vloer van 2.5 mm dik met een 0.55 mm slijtlaag. Met de opnieuw acht verschillende houtdecoren is er ook voor uw interieur een passende stijl!

 

Prijzen van Gelasta PVC Vloeren

De kosten van een Gelasta pvc vloer is zeer afhankelijk van de serie en dessins die u kiest. De serie Arizona is een geschikte keuze voor de prijsbewuste klant. De Pure en Pure Tile serie zitten beiden in het middensegment.

De Pure XL is een collectie in het topsegment van Gelasta. De prijs van de Pure XL collectie is hoger omdat het langere en luxe planken zijn! Meer weten over de diverse vloeren en de prijzen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

De dealer van Gelasta vloeren in Groningen

Vloeren Lifestyle Roden is uw dealer in Gelasta vloeren. Kom langs in onze grote showroom in Roden waar wij alle Gelasta collecties voor u hebben uitgestald. Is de Gelasta PVC vloer toch niet helemaal wat u er van verwacht had? Dan kunt u in onze showroom van 1000m² nog genoeg andere vloeren bekijken.

We geven u graag advies over de verschillende opties. Neem vandaag nog contact op door het formulier op deze pagina in te vullen.

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten.

 

 

 
 

050-5020085

 

Interessante informatie:

 

 

Openingstijden

 

 

Vloeren Lifestyle Roden

Bekijk al onze tips en adviezen!

Of ga direct naar:
Trends en inspiratie
Klik PVC of Plak PVC?
Houten vloer leggen? Lees deze tips!
4 voordelen van een laminaten vloer

 
Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10.00-17.30
Donderdag:10.00-17.30
Vrijdag:10.00-17.30
Zaterdag:10.00-16.00
Zondag:Gesloten
 

Ceintuurbaan 112-1
9301 NZ Roden
050-5020085

info@vloerenlifestyleroden.nl

Sitemap

 

Laminaat Vloeren Merken

 

 

PVC Vloeren Merken

 
Balterio Laminaat  Gelasta PVCAmbiant PVC
Hoomline Laminaat mFLOR PVCGreen-Flor PVC
Parador Laminaat  Moduleo PVCSense PVC
Saffier Laminaat  Vivafloors PVC Gerflor PVC
Meister Laminaat Beautifloor PVC  
Gelasta PVC Vloeren in Groningen en omgeving
Vloeren Lifestyle Roden