PVC vloer van mFLOR bij Vloeren Lifestyle Roden

De mFlor pvc vloeren zijn bijna niet te onderscheiden van echte houten vloeren of natuursteen. De eigen productiemethode in combinatie met goede dessins zorgen ervoor dat ze er zo natuurlijk mogelijk uitzien. Ze gebruiken de nieuwste printtechnieken waardoor geen enkele plank er hetzelfde uitziet. Dit geeft het gevoel van een natuurproduct. 

Kwaliteit van de mFLOR PVC vloeren

De mFlor vloeren lijken dan wel heel veel op echte houten vloeren, ze zijn gelukkig heel wat makkelijker in onderhoud. De Mflor pvc vloeren zijn makkelijk schoon te houden. Daarnaast zijn de mFlor vloeren waterbestendig en hebben ze een hoge slijtvastheid. Dit zorgt ervoor dat de pvc vloeren lang mee gaan en duurzaam zijn. Voor het comfort hebben de vloeren ook een laag loopgeluid. mFlor hecht veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. In mFLOR vloeren zitten grondstoffen met lage emissie. Zo is er het minimale aan ongezonde stoffen.

Een selectie uit onze mFLOR PVC collectie

Bij Vloeren Lifestyle Roden hebben wij 15 mFlor pvc vloercollecties in ons assortiment. Wij hebben voor u een selectie gemaakt uit ons assortiment. Onderstaande collecties zijn allemaal planken of tegels met een dikte van 2.5 mm en een sterke slijtlaag van 0.55 mm dik. Wilt u alle collecties zien? Bezoek dan onze showroom. Hier hebben wij alle collecties uitgestald en kunt u de mFlor pvc vloeren zien en voelen!


mFlor Authentic Oak

mFlor Authentic Oak Collectie

In deze serie is de Scarlett Oak een echte favoriet. Een klassieke stijl voor zowel woonruimte of projecttoepassingen. De planken zijn 121.92cm lang en 22.86cm breed.
 

mFlor Authentic Plank

mFlor Authentic plank collectie

De Authentic plank Sartor is de nieuwste kleur uit deze serie. Deze grijze kleur is een goede keuze voor een industriële samenstelling! De stroken zijn 121.92 cm lang, 18.42 cm breed.

mFlor Langster Plank

mFlor Langster plank collectie

De Balsam Fir planken van Authentic Langster zijn 137.16 cm lang en daarmee een van de langste opties van mFlor. De bruine kleur zijn een goede basis voor je klassieke interieur. 

 

mFlor Fonteyn

mFlor Fonteyn collectie

De mFlor PVC vloer Fonteyn is als groot formaat tegel een echte eye catcher. De uitvoering Corrie zoals op de foto is een goede kleur voor een klassieke stijl. De tegels zijn 91.44 cm breed en lang, met een afgeronde rand.
 

mFlor Parva Plus

mFlor Parva Plus collectie

De Parva Plus serie heeft een mooi visgraat dessin. De Dark Sycamore (oftewel esdoorn) is echt iets voor liefhebbers van een klassieke stijl. De stroken zijn 60.93 cm lang en 11.43 cm breed. 

mFlor Selsdon wood

mFlor Selsdon wood collectie

De Marrone uit de Selsdon Wood serie is een goede keuze in een industrieel interieur. Het dessin is stoer en levendig. De stroken hebben een lengte van 150 cm en zijn 23 cm breed.

 

Prijzen mFLOR pvc vloeren

Wat kost een mFlor pvc vloer? Afhankelijk van de serie die u kiest verschillen de kosten. De ene serie is voor de prijsbewuste klant terwijl de Parva Plus de unieke kwaliteit vloer voor uw unieke ruimte is. Zo is er voor iedereen een mFlor pvc vloer! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de collecties en de prijzen. 

Kom langs bij de mFLOR pvc dealer in Roden

Vloeren Lifestyle Roden is uw dealer in mFlor vloeren. In onze showroom kunt u alle vloeren even rustig bekijken. Hier hebben wij 1000m² aan vloeren te liggen. We helpen u graag in de showroom en geven gratis advies. Als u de keuze heeft gemaakt kunnen wij ook de vloer voor u leggen. Tot ziens bij Vloeren Lifestyle Roden!

 

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten.

 

 

 
 

050-5020085

 

Interessante informatie:

 

 

Openingstijden

 

 

Vloeren Lifestyle Roden

Bekijk al onze tips en adviezen!

Of ga direct naar:
Trends en inspiratie
Klik PVC of Plak PVC?
Houten vloer leggen? Lees deze tips!
4 voordelen van een laminaten vloer

 
Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10.00-17.30
Donderdag:10.00-17.30
Vrijdag:10.00-17.30
Zaterdag:10.00-16.00
Zondag:Gesloten
 

Ceintuurbaan 112-1
9301 NZ Roden
050-5020085

info@vloerenlifestyleroden.nl

Sitemap

 

Laminaat Vloeren Merken

 

 

PVC Vloeren Merken

 
Balterio Laminaat  Gelasta PVCAmbiant PVC
Hoomline Laminaat mFLOR PVCGreen-Flor PVC
Parador Laminaat  Moduleo PVCSense PVC
Saffier Laminaat  Vivafloors PVC Gerflor PVC
Meister Laminaat Beautifloor PVC  
mFlor PVC Vloeren in Groningen en omgeving
Vloeren Lifestyle Roden