Saffier laminaat vloeren bij Vloeren Lifestyle Roden

De kwaliteitsvloeren van Saffier 

Zegt u Saffier vloer, dan zegt u kwaliteit! De vloerencollectie van Saffier bestaan al meer dan 20 jaar en heeft zich in deze tijd gepositioneerd als een kwaliteitsvloer met een aantrekkelijke prijs. Door de jarenlange ervaring is Saffier ontwikkeld tot een vloerenmerk dat rekening houdt met de wensen van de consument en aansluit op de laatste interieurtrends. Binnen het merk wordt onderscheid gemaakt tussen Saffier laminaat vloeren en Saffier pvc-vloeren. 

Laminaatvloeren van Saffier 

Avenida

Saffier Avenida

De Avenida serie staat bekend om zijn prijskwaliteit-verhouding, wat de serie erg aantrekkelijk maakt. De collectie is geschikt voor zowel openbare ruimte als in huis, dus een goede keuze bij zowel licht als zwaar gebruik. 

Estrada

Saffier Estrada

Estrada vloeren kenmerken zich door hun klassieke uitstraling. Deze klassieke uitstraling komt door de extra brede planken van de lijn. Door typerende designs ziet en voelt de vloer aan als echt hout.  

Serenade

Saffier Serenade

De Serenade lijn heeft een prachtige houtstructuur en is door het Click Xpress systeem gemakkelijk te plaatsen. De vloer geeft uw interieur een stijlvolle uitstraling.  

 

Maxx

Saffier Maxx

Deze elegante vloer maakt uw woning helemaal af. De elegantie wordt gecombineerd met de voordelen van laminaat en heeft een matte uitstraling. De vloer is geschikt voor elk huishouden door de antislip afwerking. 

 

Meer dan alleen een vloer 

Een Saffier vloer maakt een huis af. De verschillende typen vloeren hebben niet alleen de uitstraling van een houten vloer, maar zo voelen ze ook aan. Door de verschillende designs past een Saffier vloer in elk huis. De vloeren zijn niet alleen mooi maar ook handig in gebruik. Kenmerken van de vloeren zijn namelijk onderhoudsvriendelijkheid en geluidsisolatie. 

Ontdek de vloeren van Saffier in onze showroom in Roden

Naast onze website, heeft Vloeren Lifestyle Roden ook een grote showroom in de buurt van Groningen. Saffier heeft een breed assortiment aan verschillende soorten vloeren, met een ruim aanbod aan uitvoeringen, kleuren en designs. Heeft u een vloer gevonden die bij u past, of wilt u graag kijken hoe de Saffier vloeren er in echt uitzien? Kom langs bij onze showroom in Roden, aan de Ceintuurbaan 112-1. In de showroom staat onze experts voor u klaar met tips en adviezen, en wij zoeken graag een perfect oplossing voor u onder het genot van een kopje thee of koffie. De showroom ligt op slecht 25 minuten van Groningen, ga direct naar de routeplanner om te kijken hoe u bij ons kunt komen. Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op via info@vloerenlifestyleroden.nl, of bel 050-5020085.

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten.

 

 

 
 

050-5020085

 

Interessante informatie:

 

 

Openingstijden

 

 

Vloeren Lifestyle Roden

Bekijk al onze tips en adviezen!

Of ga direct naar:
Trends en inspiratie
Klik PVC of Plak PVC?
Houten vloer leggen? Lees deze tips!
4 voordelen van een laminaten vloer

 
Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10.00-17.30
Donderdag:10.00-17.30
Vrijdag:10.00-17.30
Zaterdag:10.00-16.00
Zondag:Gesloten
 

Ceintuurbaan 112-1
9301 NZ Roden
050-5020085

info@vloerenlifestyleroden.nl

Sitemap

 

Laminaat Vloeren Merken

 

 

PVC Vloeren Merken

 
Balterio Laminaat  Gelasta PVCAmbiant PVC
Hoomline Laminaat mFLOR PVCGreen-Flor PVC
Parador Laminaat  Moduleo PVCSense PVC
Saffier Laminaat  Vivafloors PVC Gerflor PVC
Meister Laminaat Beautifloor PVC  
Vloeren Lifestyle Roden
Vloeren Lifestyle Roden