Parador Laminaat Vloeren bij Vloeren Lifestyle Roden

De Parador vloeren staan bekend om de kwaliteit. Het merk stelt hoge eisen aan zichzelf en dit is dan ook zeker terug te vinden in de producten van Parador. Dit doen ze door hoogwaardige materialen te gebruiken in combinatie met een perfecte afwerking. Natuurlijk wordt er ook gelet op een natuurlijke uitstraling en een goed design. 

De eigenschappen van Parador Laminaat

De voordelen van een Parador laminaat vloer zijn: de belastbaarheid, het gemak in onderhoud en snel en eenvoudig installeren. Daarnaast hebben de Parador laminaat vloeren een slijtvaste toplaag waardoor de vloeren lang mee gaan. Door de geringe opbouwdikte van 7 tot en met 9 millimeter zorgt het voor optimale stabiliteit en kunnen de Parador laminaat vloeren overal worden toegepast.

Europese productie en kwaliteit

De Parador laminaat vloeren hebben bijna een 100% houtaandeel. De houten Parador vloeren zijn daarom een natuurlijk en duurzaam product. De producten worden op eigen locatie in Duitsland gemaakt, dit wordt gedaan om de knowhow en vakkundigheid maximaal te kunnen waarborgen.

Prijzen Parador laminaat vloeren

De prijzen van de Parador laminaat vloeren zijn afhankelijk van de collectie en de uitvoering. Parador heeft voor ieder prijsniveau een geschikte collectie. Zo is de Basic collectie zeer geschikt voor de prijsbewuste koper, is de classic lijn een zeer degelijke collectie in het middensegment en is de trendtime een schitterende collectie in het hogere prijssegment. Meer weten over de prijzen van specifieke Parador laminaat vloeren? Neem dan contact met ons op of bezoek de showroom, dan kunnen we u ook van advies voorzien.

De collecties

De Parador vloercollecties zijn nét zo veeleisend en individueel als hun gebruikers. Daarom biedt het Parador assortiment ook een grote keuze aan de meest uiteenlopende producten voor ieder prijssegment. In onze showroom in Roden hebben wij een uitgebreide collectie van Parador laminaat vloeren.

Onze Parador collectie bestaat uit:

Basic collectie

De Parador basic collectie bestaat uit een groot aantal aantrekkelijke laminaatvloeren in het lagere prijssegment. Deze collectie is dan ook bij uitstek geschikt voor de prijsbewuste koper. Het belangrijkste? Het lagere prijssegment van  de Parador Basic collectie  doet absoluut niets af aan de stijl en kwaliteit. 

Parador Basic Collectie

 

Trendtime collectie

De Parador trendtime is hét topsegment collectie welke bestaat uit zeer uiteenlopende formaten en designs. Van standaard tot excentriek. Voor elke smaak is er binnen de trendtime collectie wel een geschikte laminaat vloer te vinden. De vloeren uit de trendtime collectie passen goed bij en trendy inrichting en een modern design. 

trendtime collectie parador

 

Classic collectie

De naam 'classic' zegt het eigenlijk al. De Classic collectie van Parador bestaat uit elegante maar klassieke en universeel bruikbare vloeren. De collectie bestaat uit slechts één type vloer: De classic 1050. Maar schijn bedriegt, de Classic 1050 van Parador is verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. Daarnaast blinkt de Classic 1050 uit in haar robuustheid en is dan ook zeer goed beschermd tegen krassen en beschadigingen. Een topper voor een woning met een klassiek interieur.

classic collectie parador

Parador plinten

Om de vloer écht af te maken en er een mooi geheel van te maken kunt u er ook voor kiezen om Parador plinten te laten plaatsen. De Parador plinten sluiten perfect aan op de vloer die u uitkiest. Dat wil toch iedereen?

Bezoek onze showroom

Parador Laminaat vloeren zijn er veel verschillende uitvoeringen, kleuren en designs. Zien hoe de Parador vloeren er in het echt uitzien? Bezoek dan onze showroom in Roden. Één van onze adviseurs geeft u graag een advies op maat. U vindt ons aan de Ceintuurbaan 112-1 in Roden. 

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten

 

 
 

050-5020085

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 10.00-17.30
Donderdag: 10.00-17.30
Vrijdag: 10.00-17.30
Zaterdag: 10.00-16.00
Zondag: Gesloten

Vloeren Lifestyle Roden

Ceintuurbaan 112-1
9301 NZ Roden
050-5020085

info@vloerenlifestyleroden.nl

Sitemap

Interessante informatie:

Bekijk al onze tips en adviezen!

Of ga direct naar:
Trends en inspiratie
Klik PVC of Plak PVC?
Houten vloer leggen? Lees deze tips!

Laminaat Vloeren Merken

PVC Vloeren Merken

 
Balterio Laminaat Gelasta PVC Ambiant PVC
Hoomline Laminaat mFLOR PVC Green-Flor PVC
Parador Laminaat Moduleo PVC Sense PVC
Saffier Laminaat Vivafloors PVC Gerflor PVC
Meister Laminaat Beautifloor PVC  
header parador
Vloeren Lifestyle Roden