PVC vloeren Surhuisterveen

Ben je op zoek naar pvc vloeren in de buurt van Surhuisterveen? Kom dan eens naar de Vloerenspecialist van het Noorden. Wij hebben een ruim assortiment aan pvc vloeren in verschillende kleuren, dessins en patronen. Je vindt ons in Roden, wat een kleine 30 minuten rijden is vanaf Surhuisterveen.

Met een pvc vloer kunt u extra lang genieten

Met een pvc vloer bespaart u kosten op lange termijn. Bovendien hoef je niet elke paar jaar je vloer vervangen. De pvc vloeren van Vloeren Lifestyle Roden zijn van uitstekende kwaliteit en zijn erg slijtvast. Hierdoor kunt u extra lang genieten van uw pvc vloer.

Maar naast het feit dat ze duurzaam en erg slijtvast zijn hebben pvc vloeren nog meer voordelen:

PVC vloeren SurhuisterveenPVC vloeren SurhuisterveenPVC vloeren SurhuisterveenPVC vloeren SurhuisterveenPVC vloeren SurhuisterveenPVC vloeren SurhuisterveenPVC vloeren SurhuisterveenPVC vloeren Surhuisterveen

Kosten van PVC Vloeren in Surhuisterveen

Benieuwd naar de kosten van onze PVC Vloeren? Dat is lastig te zeggen, er zitten namelijk behoorlijke prijsverschillen in zowel merken als de collecties van een bepaald merk. In de samenstelling van ons assortiment hebben wij er dan ook rekening mee gehouden dat een PVC vloer voor ieder budget toegankelijk moet zijn. De kosten inclusief leggen van PVC vloeren is natuurlijk ook anders dan de kosten van de PVC vloeren exclusief leggen. Bezoek onze showroom om de vloeren te bekijken en onze adviseurs te vragen naar een PVC Vloer die past binnen uw vastgestelde kostenplaatje.

Veel verschillende Pvc vloeren merken

Een assortiment met topmerken en huismerken pvc, zo hebben we voor ieder budget een geschikt aanbod. Wij hebben de onderstaande merken PVC vloeren in Groningen:

Gelasta PVC Vloeren

Gelasta PVC
Vloeren

Gelasta heeft veel verschillende soorten pvc.   Het merk hecht veel waarde aan de prijs-kwaliteit verhouding. Met deze vloeren bent u dus verzekerd van kwalitatieve vloeren tegen de beste prijs!  

Meer over Gelasta

Mflor PVC Vloeren

mFLOR PVC
Vloeren

De mFLOR vloeren zijn bijna niet te onderscheiden van echte houten vloeren of natuursteen. De eigen productiemethode in combinatie met goede dessins zorgen ervoor dat ze zo natuurlijk mogelijk zijn.

Meer over mFlor

Moduleo PVC Vloeren

Moduleo PVC Vloeren

Echte kwaliteit PVC Vloeren vindt u in ons Moduleo assortiment. Het merk combineert natuurlijke producten met innovatie in de PVC vinyltechnologie. Altijd verzekerd van kwaliteit en schoonheid.
 

Meer over Moduleo

 
Vivafloors Dealer - Groningen

Vivafloors PVC Vloeren

Prachtige collecties PVC vloeren van Vivafloors. Zeer breed assortiment beschikbaar. Uitgegroeid tot één van de grotere vloer merken in Nederland. 
 

Meer over Vivafloors

Beautifloor PVC vloeren

Beautifloor PVC Vloeren

Mooie PVC Vloeren van Beautifloor. Ruim assortiment met diverse collecties. Beautifloor is een toonaangevende leverancier van PVC vloeren in Nederland. 

Meer over beautifloor PVC Vloeren

Ambiant PVC vloeren

Ambiant PVC Vloeren

Ambiant is een van de voorlopers in de trend van PVC vloeren. Al zo'n tien jaar maakt Ambiant, betaalbare PVC vloeren voor de Nederlandse markt.
 

Meer over Ambiant PVC Vloeren

 
Green Flor PVC Vloeren

Green-Flor PVC Vloeren

Green-flor PVC vloeren: een trendsettende vloer; niet te onderscheiden van echt houten vloeren. Unieke design PVC Vloeren, dat zijn de vloeren van Green-flor
 

Meer over Green-Flor PVC Vloeren

Sense PVC Vloeren

Sense PVC
Vloeren

Betrouwbare vloeren van Nederlandse bodem. Reeds tien jaar maakt Sense, comfortabele PVC vloeren geschikt voor zowel thuis als op het werk
 

Meer over Sense PVC Vloeren

 

 

Kom eens langs in onze showroom

In onze showroom van ruim 1000 m² vind je veel verschillende soorten pvc vloeren in alle prijsklassen. Onze showroom is in Roden, op slechts 30 min rijden Surhuisterveen. van Naast pvc vloeren beschikken we ook over houten vloeren, laminaat vloeren, vinyl en tapijt. En naast vloeren hebben we ook nog raamdecoratie, gordijnen, eettafels en stoelen.

Laat je pvc vloer leggen in Surhuisterveen

Wanneer je een pvc vloer wilt leggen, is dit vaak een behoorlijke klus met veel ergernissen. Zo moet de ondergrond bijvoorbeeld helemaal egaal zijn. Onze medewerkers beschikken over alle vaardigheden en apparatuur om uw vloer strak en netjes te leggen. Laat uw vloer daarom leggen door onze medewerkers en geniet straks van een mooie strakke pvc vloer.

Wij hebben al veel ervaring met het leggen van pvc vloeren, ook in Surhuisterveen!

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

Contact

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten.

 

 

 
 

050-5020085

 

Interessante informatie:

 

 

Openingstijden

 

 

Vloeren Lifestyle Roden

Bekijk al onze tips en adviezen!

Of ga direct naar:
Trends en inspiratie
Klik PVC of Plak PVC?
Houten vloer leggen? Lees deze tips!
4 voordelen van een laminaten vloer

 
Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10.00-17.30
Donderdag:10.00-17.30
Vrijdag:10.00-17.30
Zaterdag:10.00-16.00
Zondag:Gesloten
 

Ceintuurbaan 112-1
9301 NZ Roden
050-5020085

info@vloerenlifestyleroden.nl

Sitemap

 

Laminaat Vloeren Merken

 

 

PVC Vloeren Merken

 
Balterio Laminaat  Gelasta PVCAmbiant PVC
Hoomline Laminaat mFLOR PVCGreen-Flor PVC
Parador Laminaat  Moduleo PVCSense PVC
Saffier Laminaat  Vivafloors PVC Gerflor PVC
Meister Laminaat Beautifloor PVC  
Vloeren Lifestyle Roden
Vloeren Lifestyle Roden