Green-flor PVC vloeren

Green-flor PVC vloeren: een trendsettende vloer; niet te onderscheiden van écht houten vloeren. Green-flor vloeren zijn van Aziatische origine en geven u een scala aan een tijdloze, exotische en trendsettend ontwerpen. Door het toepassen van verschillende geavanceerde technieken is Green-flor in staat vloeren te maken die niet van echt te onderscheiden zijn. Voor zowel hout als natuursteen. 

Ruim assortiment Green-flor PVC vloeren

De gehele Green-Flor collectie vindt u terug bij Vloerenlifestyle Roden. Alle vloeren die tot deze schitterende collecties behoren kunt u bekijken in onze showroom in Roden!


Modern Vintage

Green Flor Modern Vintage

Modern vintage en modern vintage chic. Deze collectie kenmerkt zich door haar tijdloze karakter en laat zich zeer goed combineren met elke interieurstijl. Dit “visgraatparket” is van origine een ambachtelijk en zeer specialistisch product, maar door slim gebruikt te maken van nieuwe technieken en materialen toegankelijk voor een groter publiek. Een klassieke vloer in een modern jasje.

Nature Living

Green Flor - Nature Living PVC

geheel geïnspireerd op de natuur, geeft deze stoere, harmonieuze vloer uw subtiele originele houtdesigns. De robuuste plankafmeting met levensechte oppervlaktestructuur zorgt ervoor dat u een warme en gezellige sfeer kunt creëren. De vloer is geschikt voor intensief gebruik waar u jarenlang plezier aan kunt beleven.

Grand class

Green Flor - Grand Class Collectie

Een melange van creatieve, natuurlijke en sfeervolle ontwerpen met aardachtige tinten zitten verwerkt in deze vloeren. Een ideale vloer om natuurlijke elementen uw huis in te halen. Deze PVC vloer is geschikt voor intensief gebruik.

 

Master Collection

Green Flor - Master Collection

Deze collectie heeft een zeer natuurlijk karakter door een breed en evenwichtig dessin- en kleurenpallet en speciale afmeting. De vloer ademt de nieuwste interieurtrends. Een topper voor elk interieur. Alle vloeren uit de Master Collection PVC collectie zijn geschikt voor intensief gebruik.
 

Master Trend

Green Flor - Master Trend Collectie

Een nieuwe aanwinst op de Master Collection is de Master Trend. De prachtige levensechte houtdesigns passen volledig binnen de laatste interieurtrends. Door de kleurtinten, het subtiel bewerkte hout en het kunnen minimaliseren van herhaling van patronen door de toepassing van innovatieve technieken, is de master trend een echt door de natuur geïnspireerde vloer. De Master Trend PVC vloeren zijn geschikt voor intensief gebruik.
 

True Spirit

Green Flor - True Spirit Collectie

De meest rijke, robuuste en natuurlijke vloerencollectie met een karaktervol palet aan kleuren. Een levensechte plank. Het reliëf in de planken volgt exact het natuurlijke patroon van de houtnerf en karakteristieke knoesten. Deze vloer heeft een zeer authentieke uitstraling. Uitermate geschikt is als sfeermaker in elk interieur. De PVC vloeren uit de True spirit collectie zijn geschikt voor zeer intensief gebruik.
 

 

Unieke design pvc vloeren

De dessins van Green-flor zijn nagenoeg allemaal beschermde ontwerpen. Hierdoor zijn deze uniek in de markt. Door nieuw toegepaste innovatieve technieken zijn er meerdere dessins in een vloermotief verwerkt. Dit geeft een minimum aan patroonherhaling in het merendeel van de houtdesigns.

Prijzen Green-flor PVC vloeren

Wat kost een Green-flor PVC vloer? Een moeilijk te beantwoorden vraag die wij vaak gesteld krijgen. De kosten van een Green-flor PVC vloer hangen af van de collectie en het type die u kiest. De collectie van Vloeren Lifestyle Roden bestaat betaalbare PVC vloeren, middensegment PVC vloeren en hogere segment PVC vloeren dit merk. Wilt u meer weten over de aanschafprijs van Green-flor PVC vloeren? Neem dan contact op of bezoek de showroom. 

De Green-flor dealer van Groningen, Friesland en Drenthe

Vloeren Lifestyle Roden is uw dealer voor Green-flor PVC vloeren in Groningen, Friesland en Drenthe. In onze showroom kunt u alle vloeren even rustig bekijken. Naast de collecties van Green-flor hebben wij in onze showroom ook 1000m² aan vloeren van andere merken liggen. Op zoek naar kleur en stijladvies? Vraag dan een van onze medewerkers. Advies is tenslotte gratis!

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten.

 

 

 
 

050-5020085

 

Interessante informatie:

 

 

Openingstijden

 

 

Vloeren Lifestyle Roden

Bekijk al onze tips en adviezen!

Of ga direct naar:
Trends en inspiratie
Klik PVC of Plak PVC?
Houten vloer leggen? Lees deze tips!
4 voordelen van een laminaten vloer

 
Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10.00-17.30
Donderdag:10.00-17.30
Vrijdag:10.00-17.30
Zaterdag:10.00-16.00
Zondag:Gesloten
 

Ceintuurbaan 112-1
9301 NZ Roden
050-5020085

info@vloerenlifestyleroden.nl

Sitemap

 

Laminaat Vloeren Merken

 

 

PVC Vloeren Merken

 
Balterio Laminaat  Gelasta PVCAmbiant PVC
Hoomline Laminaat mFLOR PVCGreen-Flor PVC
Parador Laminaat  Moduleo PVCSense PVC
Saffier Laminaat  Vivafloors PVC Gerflor PVC
Meister Laminaat Beautifloor PVC  
Vloeren Lifestyle Roden
Vloeren Lifestyle Roden