Sense PVC vloeren | Vloeren Lifestyle Roden

Sense PVC: Duurzame en Comfortabele vloeren

Een PVC vloer van Sense is een comfortabele vloer van Nederlandse kwaliteit. De PVC vloeren van Sense hebben een natuurlijke uitstraling en zijn haast niet te onderscheiden van een echte houten vloer of natuurstenen vloer. Het is daarnaast mogelijk om de vloeren zowel gelijmd als zwevend te leggen. Ook zijn alle vloeren uit de collectie van Sense geschikt om te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Alle PVC vloeren van Sense zijn duurzaam en bij uitstek geschikt voor intensief gebruik.

De collectie PVC Vloeren van Sense

De designvloeren van Sense zijn watervast, stil, betrouwbaar, duurzaam, hygiënisch en milieuvriendelijk. Waarschijnlijk de meest comfortabele vloer voor thuis of op het werk. Hieronder ziet u een impressie van de collectie van Sense PVC. De gehele collectie vindt u terug in onze showroom in Roden!


SPC-Click

Sense Click PVC Vloeren

Sense SPS Click PVC vloer: De nieuwste ontwikkeling op het gebied van zwevende pvc designvloeren met clicksysteem. De vloer is te verkrijgen met houtnerfstroken of tegelmotief. De ondervloer is al vastgehecht aan de vloer, waardoor dit product direct gelegd kan worden. De ondergrond hoeft ook niet geëgaliseerd te zijn.

Dryback

Sense Dryback PVC Vloeren

Sense Dryback PVC vloer: Vloeren uit de Dryback PVC collectie zijn verkrijgbaar in de uitvoering van houtnerfstroken of in een tegelmotief uitvoering. Deze vloer is erg geschikt voor grote ruimtes of doorleggen in meerdere vertrekken. De vloer kan volledig worden verlijmd of geplakt op een geëgaliseerde ondergrond.

Loose lay

Sense Loose Lay PVC Vloeren

Sense Loose lay PVC vloer: Vloeren uit de Loose lay collectie zijn verkrijgbaar in de uitvoering met houtnerfstroken. Deze vloer hoef je alleen maar neer te leggen. Dus niet meer klikken en lijmen! Voor een eenvoudige en snelle installatie op een geëgaliseerde ondergrond.

 

Prijzen Sense PVC vloeren

Wat kost een Sense PVC vloer? Een moeilijk te beantwoorden vraag die wij vaak gesteld krijgen. De kosten van een Sense PVC vloer hangen af van de collectie en het type die u kiest. Wilt u meer weten over de aanschafprijs van deze PVC vloeren? Neem dan contact op of bezoek de showroom.

Kom langs bij de Sense dealer van Groningen, Friesland en Drenthe

Vloeren Lifestyle Roden is uw dealer voor Sense r PVC vloeren in Groningen, Friesland en Drenthe. In onze showroom kunt u alle vloeren even rustig bekijken. Naast de collecties van Sense hebben wij in onze showroom ook 1000m² aan vloeren van andere merken liggen. Op zoek naar kleur en stijladvies? Vraag dan een van onze medewerkers. Advies is tenslotte gratis!

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten.

 

 

 
 

050-5020085

 

Interessante informatie:

 

 

Openingstijden

 

 

Vloeren Lifestyle Roden

Bekijk al onze tips en adviezen!

Of ga direct naar:
Trends en inspiratie
Klik PVC of Plak PVC?
Houten vloer leggen? Lees deze tips!
4 voordelen van een laminaten vloer

 
Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10.00-17.30
Donderdag:10.00-17.30
Vrijdag:10.00-17.30
Zaterdag:10.00-16.00
Zondag:Gesloten
 

Ceintuurbaan 112-1
9301 NZ Roden
050-5020085

info@vloerenlifestyleroden.nl

Sitemap

 

Laminaat Vloeren Merken

 

 

PVC Vloeren Merken

 
Balterio Laminaat  Gelasta PVCAmbiant PVC
Hoomline Laminaat mFLOR PVCGreen-Flor PVC
Parador Laminaat  Moduleo PVCSense PVC
Saffier Laminaat  Vivafloors PVC Gerflor PVC
Meister Laminaat Beautifloor PVC  
Vloeren Lifestyle Roden
Vloeren Lifestyle Roden