PVC vloeren Groningen

Op zoek naar PVC vloeren in Groningen? Dan bent u bij Vloeren Lifestyle Roden aan het juiste adres. Niet voor niets zijn we de vloeren specialist van het Noorden. Bij ons vindt u een ruim aanbod, waardoor uw nieuwe pvc vloer er altijd tussen zit.

PVC Vloeren in GroningenPVC Vloer Groningen

PVC vloer steeds populairder in Groningen

Steeds meer mensen willen een PVC vloer. Dit merken we omdat we steeds vaker pvc vloeren leggen in Groningen. De reden waarom mensen steeds vaker voor een PVC vloer kiezen is omdat deze kwalitatief zeer goed zijn, beter dan laminaat. Daarnaast is het bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Wilt u de vloer zelf leggen of heeft u liever dat een professional uw vloer legt? Beiden is mogelijk!

 • PVC vloeren Groningen
  PVC vloeren Groningen
  PVC vloeren Groningen
  PVC vloeren Groningen
  PVC vloeren Groningen
 • PVC vloeren Groningen
  PVC vloeren Groningen
  PVC vloeren Groningen
  PVC vloeren Groningen
  PVC vloeren Groningen

Kosten van PVC Vloeren in Groningen

Benieuwd naar de kosten van onze PVC Vloeren? Dat is lastig te zeggen, er zitten namelijk behoorlijke prijsverschillen in zowel merken als de collecties van een bepaald merk. In de samenstelling van ons assortiment hebben wij er dan ook rekening mee gehouden dat een PVC vloer voor ieder budget toegankelijk moet zijn. De kosten inclusief leggen van PVC vloeren is natuurlijk ook anders dan de kosten van de PVC vloeren exclusief leggen. Bezoek onze showroom om de vloeren te bekijken en onze adviseurs te vragen naar een PVC Vloer die past binnen uw vastgestelde kostenplaatje.

PVC Vloer laten leggen? Overal in Groningen en omstreken

Een PVC vloer koop je bij Vloeren Lifestyle Roden. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen de vloer te laten leggen door één van onze specialisten. Wij zorgen voor een naadloos en perfect eindresultaat. Wij leggen onze vloeren overal in de provincie Groningen. Meer weten? Bezoek dan onze showroom in Roden. Vanuit Groningen is het nog geen 15 minuten rijden. Wij hebben parkeergelegenheid voor de deur. Vooraf nog een vraag of liever mail of telefonisch contact? Neem dan contact met ons op!

Veel verschillende Pvc vloeren merken

Een assortiment met topmerken en huismerken pvc, zo hebben we voor ieder budget een geschikt aanbod. Wij hebben de onderstaande merken PVC vloeren in Groningen:

Gelasta PVC Vloeren

Gelasta PVC
Vloeren

Gelasta heeft veel verschillende soorten pvc.   Het merk hecht veel waarde aan de prijs-kwaliteit verhouding. Met deze vloeren bent u dus verzekerd van kwalitatieve vloeren tegen de beste prijs!  

Meer over Gelasta

Mflor PVC Vloeren

mFLOR PVC
Vloeren

De mFLOR vloeren zijn bijna niet te onderscheiden van echte houten vloeren of natuursteen. De eigen productiemethode in combinatie met goede dessins zorgen ervoor dat ze zo natuurlijk mogelijk zijn.

Meer over mFlor

Moduleo PVC Vloeren

Moduleo PVC Vloeren

Echte kwaliteit PVC Vloeren vindt u in ons Moduleo assortiment. Het merk combineert natuurlijke producten met innovatie in de PVC vinyltechnologie. Altijd verzekerd van kwaliteit en schoonheid.
 

Meer over Moduleo

 
Vivafloors Dealer - Groningen

Vivafloors PVC Vloeren

Prachtige collecties PVC vloeren van Vivafloors. Zeer breed assortiment beschikbaar. Uitgegroeid tot één van de grotere vloer merken in Nederland. 
 

Meer over Vivafloors

Beautifloor PVC vloeren

Beautifloor PVC Vloeren

Mooie PVC Vloeren van Beautifloor. Ruim assortiment met diverse collecties. Beautifloor is een toonaangevende leverancier van PVC vloeren in Nederland. 

Meer over beautifloor PVC Vloeren

Ambiant PVC vloeren

Ambiant PVC Vloeren

Ambiant is een van de voorlopers in de trend van PVC vloeren. Al zo'n tien jaar maakt Ambiant, betaalbare PVC vloeren voor de Nederlandse markt.
 

Meer over Ambiant PVC Vloeren

 
Green Flor PVC Vloeren

Green-Flor PVC Vloeren

Green-flor PVC vloeren: een trendsettende vloer; niet te onderscheiden van echt houten vloeren. Unieke design PVC Vloeren, dat zijn de vloeren van Green-flor
 

Meer over Green-Flor PVC Vloeren

Sense PVC Vloeren

Sense PVC
Vloeren

Betrouwbare vloeren van Nederlandse bodem. Reeds tien jaar maakt Sense, comfortabele PVC vloeren geschikt voor zowel thuis als op het werk
 

Meer over Sense PVC Vloeren

 

Showroom met pvc vloeren

Neem een bezoekje in onze showroom op nog geen 15 minuten rijden van de stad Groningen,  en u zult zien dat we een ruim assortiment aan PVC vloeren hebben. Verschillende dessin, kleuren en uitvoering. Wist u overigens dat onze PVC vloeren duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen zijn? Genoeg reden om een kijkje te nemen in onze showroom.

Contact opnemen

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten

 

 
 

050-5020085

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 10.00-17.30
Donderdag: 10.00-17.30
Vrijdag: 10.00-17.30
Zaterdag: 10.00-16.00
Zondag: Gesloten

Vloeren Lifestyle Roden

Ceintuurbaan 112-1
9301 NZ Roden
050-5020085

info@vloerenlifestyleroden.nl

Sitemap

Interessante informatie:

Bekijk al onze tips en adviezen!

Of ga direct naar:
Trends en inspiratie
Klik PVC of Plak PVC?
Houten vloer leggen? Lees deze tips!

Laminaat Vloeren Merken

PVC Vloeren Merken

 
Balterio Laminaat Gelasta PVC Ambiant PVC
Hoomline Laminaat mFLOR PVC Green-Flor PVC
Parador Laminaat Moduleo PVC Sense PVC
Saffier Laminaat Vivafloors PVC Gerflor PVC
Meister Laminaat Beautifloor PVC  
PVC vloeren in Groningen
Vloeren Lifestyle Roden