PVC vloeren Drachten | Vloeren Lifestyle Roden

Op zoek naar PVC vloeren in Drachten en omgeving? Die haal maar bij de vloerenspecialist van het Noorden, Vloeren Lifestyle Roden. Wij hebben namelijk veel keuze in PVC vloeren met veel verschillende designs en dat in alle prijsklasse. Kortom kom eens langs in onze showroom en laat je verrassen. Wij zijn gelegen Roden, wat ongeveer 20 minuten rijden is vanaf Drachten.

PVC vloer Drachten

Kom langs voor onze ruime collectie aan PVC vloeren. Een keramiek uitstraling of een eiken houten vloer. Welke uitstraling je ook wilt, wij hebben ze in PVC vloeren. Dit heeft veel voordelen.

Enkele voordelen van PVC vloeren:

PVC vloer laten leggen in Drachten

Heb je een PVC vloer gevonden die helemaal past bij je interieur? Dan moet deze nog gelegd worden. Het leggen van een PVC vloer wordt van gedaan door professionals, omdat de ondervloer moet worden geëgaliseerd. Daarbij moet je wel weten wat je doet, zo kan één korreltje zand in de lijm er al voor zorgen dat je dit later terug ziet in de vloer.

Laat daarom de PVC vloer leggen door ons vakkundig personeel. Wij hebben al veel ervaring met het leggen van PVC vloeren en ook in Drachten hebben we al meerdere vloeren gelegd. Op deze manier ben je er van verzekerd dat je straks kunt genieten van een prachtig nieuw gelegde pvc vloer.

Veel verschillende Pvc vloer merken

Een assortiment met topmerken en huismerken pvc, zo hebben we voor ieder budget een geschikt aanbod. Wij hebben de onderstaande merken PVC vloeren:

Gelasta PVC Vloeren

Gelasta PVC
Vloeren

Gelasta heeft veel verschillende soorten pvc.   Het merk hecht veel waarde aan de prijs-kwaliteit verhouding. Met deze vloeren bent u dus verzekerd van kwalitatieve vloeren tegen de beste prijs!  

Meer over Gelasta

Mflor PVC Vloeren

mFLOR PVC
Vloeren

De mFLOR vloeren zijn bijna niet te onderscheiden van echte houten vloeren of natuursteen. De eigen productiemethode in combinatie met goede dessins zorgen ervoor dat ze zo natuurlijk mogelijk zijn.

Meer over mFlor

Moduleo PVC Vloeren

Moduleo PVC Vloeren

Echte kwaliteit PVC Vloeren vindt u in ons Moduleo assortiment. Het merk combineert natuurlijke producten met innovatie in de PVC vinyltechnologie. Altijd verzekerd van kwaliteit en schoonheid.
 

Meer over Moduleo

 
Vivafloors Dealer - Groningen

Vivafloors PVC Vloeren

Prachtige collecties PVC vloeren van Vivafloors. Zeer breed assortiment beschikbaar. Uitgegroeid tot één van de grotere vloer merken in Nederland. 
 

Meer over Vivafloors

Beautifloor PVC vloeren

Beautifloor PVC Vloeren

Mooie PVC Vloeren van Beautifloor. Ruim assortiment met diverse collecties. Beautifloor is een toonaangevende leverancier van PVC vloeren in Nederland. 

Meer over beautifloor PVC Vloeren

Ambiant PVC vloeren

Ambiant PVC Vloeren

Ambiant is een van de voorlopers in de trend van PVC vloeren. Al zo'n tien jaar maakt Ambiant, betaalbare PVC vloeren voor de Nederlandse markt.
 

Meer over Ambiant PVC Vloeren

 
Green Flor PVC Vloeren

Green-Flor PVC Vloeren

Green-flor PVC vloeren: een trendsettende vloer; niet te onderscheiden van echt houten vloeren. Unieke design PVC Vloeren, dat zijn de vloeren van Green-flor
 

Meer over Green-Flor PVC Vloeren

Sense PVC Vloeren

Sense PVC
Vloeren

Betrouwbare vloeren van Nederlandse bodem. Reeds tien jaar maakt Sense, comfortabele PVC vloeren geschikt voor zowel thuis als op het werk
 

Meer over Sense PVC Vloeren

 

Kom langs in de showroom vlak bij Drachten

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom van ruim 1000 vierkante meter en laat je verrassen door ons aanbod. Wij zorgen dat de koffie klaar staat, zodat je onder het genot van een kopje koffie rustig kunt rondkijken. Ons personeel staat altijd voor je klaar voor al je vragen en overige zaken. Vloeren Lifestyle Roden is nog geen 20 minuten rijden van Drachten.  

PVC vloeren DrachtenPVC vloeren DrachtenPVC vloeren DrachtenPVC vloeren DrachtenPVC vloeren DrachtenPVC vloeren DrachtenPVC vloeren DrachtenPVC vloeren Drachten

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten.

 

 

 
 

050-5020085

 

Interessante informatie:

 

 

Openingstijden

 

 

Vloeren Lifestyle Roden

Bekijk al onze tips en adviezen!

Of ga direct naar:
Trends en inspiratie
Klik PVC of Plak PVC?
Houten vloer leggen? Lees deze tips!
4 voordelen van een laminaten vloer

 
Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10.00-17.30
Donderdag:10.00-17.30
Vrijdag:10.00-17.30
Zaterdag:10.00-16.00
Zondag:Gesloten
 

Ceintuurbaan 112-1
9301 NZ Roden
050-5020085

info@vloerenlifestyleroden.nl

Sitemap

 

Laminaat Vloeren Merken

 

 

PVC Vloeren Merken

 
Balterio Laminaat  Gelasta PVCAmbiant PVC
Hoomline Laminaat mFLOR PVCGreen-Flor PVC
Parador Laminaat  Moduleo PVCSense PVC
Saffier Laminaat  Vivafloors PVC Gerflor PVC
Meister Laminaat Beautifloor PVC  
Vloeren Lifestyle Roden
Vloeren Lifestyle Roden