PVC vloeren Assen

PVC vloeren in Assen haal je bij de vloeren specialist in het Noorden. Voor een ruim aanbod aan pvc vloeren ga je naar Vloeren Lifestyle Roden. Bij ons vind je namelijk een showroom van ruim 1000 vierkante meter. Een ruime keuze aan PVC vloeren dus!

De voordelen van een pvc vloer

PVC kent vele voordelen. Wij zetten de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje.

Stille vloer en warme voeten

Een mooie klassieke stenen vloer of prachtige houten planken ziet er natuurlijk prachtig uit in de woning. Met onze PVC vloeren heeft u dezelfde uitstraling, alleen zonder het gekraakt van houten planken en geen koude voeten op steen wat maar niet warm wil worden.

Weinig onderhoud

Een PVC vloer kent weinig onderhoud en de PVC vloeren van Vloeren Lifestyle Roden kunnen wel tegen een stootje. Of het nou voor een peuterspeelzaal, ziekenhuis, basisschool  of winkel is, de pvc vloeren kunnen de zwaarste belastingen weerstaan. 

Erg hygiënisch

Bij een PVC vloer kunnen bacteriën en vuil zich niet in barsten verstoppen en omdat het een gladde oppervlak is kan je het gemakkelijk schoonvegen. 

Relatief goedkoop

Een houten vloer ziet er erg mooi uit, maar kost vaak ook wel wat. Met een PVC vloer neem je de uitstraling van een houten vloer in huis en dat voor een uitstekende prijs. 

Ruime keuze in uitstraling

Van keramiek tot leisteen en van eik tot dennenhout, alle pvc vloeren hebben een unieke met de hand bewerkte uitstraling. Kom langs in onze showroom en vind de unieke pvc vloer die bij je past.

PVC vloer laten leggen in Assen?

Ook dat behoort tot de mogelijkheden bij Vloeren Lifestyle Roden. Ons vakkundig personeel heeft al veel ervaring met het leggen van PVC vloeren, ook in Assen. Wil je je vloer laten leggen door professionals? Vraag dan eens naar je mogelijkheden. 

 • PVC vloeren Assen
  PVC vloeren Assen
  PVC vloeren Assen
  PVC vloeren Assen
  PVC vloeren Assen
 • PVC vloeren Assen
  PVC vloeren Assen
  PVC vloeren Assen

Kom langs en geniet straks van een nieuwe vloer

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom, grote kans dat je straks geniet van een nieuwe PVC vloer. Vloeren Lifestyle Roden is ongeveer 30 minuten rijden van Assen.

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten

 
 

050-5020085

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 10.00-17.30
Donderdag: 10.00-17.30
Vrijdag: 10.00-17.30
Zaterdag: 10.00-16.00
Zondag: Gesloten

Vloeren Lifestyle Roden

Ceintuurbaan 112-1
9301 NZ Roden
050-5020085

info@vloerenlifestyleroden.nl

Sitemap

Interessante informatie:

Trends en inspiratie

Legwijze vloeren

Bewerkingen vloeren

Vloerverwarming vloer mogelijk?

Vloeren Lifestyle Roden
Vloeren Lifestyle Roden