PVC vloeren Assen

PVC vloeren in Assen haal je bij de vloeren specialist in het Noorden. PVC vloeren zijn een goede keuze voor iedere ruimte, het is mooi en goed schoon te houden. Voor een ruim aanbod aan pvc vloeren ga je naar Vloeren Lifestyle Roden. Bij ons vind je namelijk een showroom van ruim 1000 vierkante meter. Een ruime keuze aan PVC vloeren dus!

PVC vloer Assen

De voordelen van een pvc vloer

PVC kent vele voordelen. Wij zetten de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje.

De PVC merken van VloerenLifestyle

In de buurt van Assen op zoek naar een vloerenwinkel met PVC vloeren van absolute topmerken? Wij hebben in onze showroom een zeer groot assortiment met topmerken en huismerken pvc, zo hebben we voor ieder budget een geschikt aanbod. U kunt bij ons terecht voor onder andere onderstaande merken:

Gelasta PVC Vloeren

Gelasta PVC
Vloeren

Gelasta heeft veel verschillende soorten pvc.   Het merk hecht veel waarde aan de prijs-kwaliteit verhouding. Met deze vloeren bent u dus verzekerd van kwalitatieve vloeren tegen de beste prijs!  

Meer over Gelasta

Mflor PVC Vloeren

mFLOR PVC
Vloeren

De mFLOR vloeren zijn bijna niet te onderscheiden van echte houten vloeren of natuursteen. De eigen productiemethode in combinatie met goede dessins zorgen ervoor dat ze zo natuurlijk mogelijk zijn.

Meer over mFlor

Moduleo PVC Vloeren

Moduleo PVC Vloeren

Echte kwaliteit PVC Vloeren vindt u in ons Moduleo assortiment. Het merk combineert natuurlijke producten met innovatie in de PVC vinyltechnologie. Altijd verzekerd van kwaliteit en schoonheid.
 

Meer over Moduleo

 
Vivafloors Dealer - Groningen

Vivafloors PVC Vloeren

Prachtige collecties PVC vloeren van Vivafloors. Zeer breed assortiment beschikbaar. Uitgegroeid tot één van de grotere vloer merken in Nederland en verkrijgbaar in onze winkel!
 

Meer over Vivafloors

Beautifloor PVC vloeren

Beautifloor PVC Vloeren

Mooie PVC Vloeren van Beautifloor. Ruim assortiment met diverse collecties. Beautifloor is een toonaangevende leverancier van PVC vloeren in Nederland. Wij zijn dan ook trots dealer!

Meer over beautifloor PVC Vloeren

Ambiant PVC vloeren

Ambiant PVC Vloeren

Ambiant is een van de voorlopers in de trend van PVC vloeren. Al zo'n tien jaar maakt Ambiant, betaalbare PVC vloeren voor de Nederlandse markt. Perfect voor mensen die zoeken naar betaalbare PVC vloeren.

Meer over Ambiant PVC Vloeren

 
Green Flor PVC Vloeren

Green-Flor PVC Vloeren

Green-flor PVC vloeren: een trendsettende vloer; niet te onderscheiden van echt houten vloeren. Unieke design PVC Vloeren, dat zijn de vloeren van Green-flor
 

Meer over Green-Flor PVC Vloeren

Sense PVC Vloeren

Sense PVC
Vloeren

Betrouwbare vloeren van Nederlandse bodem. Reeds tien jaar maakt Sense, comfortabele PVC vloeren geschikt voor zowel thuis als op het werk
 

Meer over Sense PVC Vloeren

 

Kosten van PVC Vloeren in Groningen

Benieuwd naar de kosten van onze PVC Vloeren? Dat is lastig te zeggen, er zitten namelijk behoorlijke prijsverschillen in zowel merken als de collecties van een bepaald merk. In de samenstelling van ons assortiment hebben wij er dan ook rekening mee gehouden dat een PVC vloer voor ieder budget toegankelijk moet zijn.

De kosten inclusief leggen van PVC vloeren is natuurlijk ook anders dan de kosten van de PVC vloeren exclusief leggen. Bezoek onze showroom om de vloeren te bekijken en onze adviseurs te vragen naar een PVC Vloer die past binnen uw vastgestelde kostenplaatje.

PVC vloer laten leggen in Assen?

Ook dat behoort tot de mogelijkheden bij Vloeren Lifestyle Roden. Ons vakkundig personeel is extreem ervaren en kunnen als geen ander de PVC vloeren naadloos leggen. Ook in Assen komt VloerenLifestyle de vloer bij u thuis leggen. Wil je je vloer laten leggen door professionals? Vraag dan eens naar je mogelijkheden. 

PVC vloeren AssenPVC vloeren AssenPVC vloeren AssenPVC vloeren AssenPVC vloeren AssenPVC vloeren AssenPVC vloeren AssenPVC vloeren Assen

Kom langs en geniet straks van een nieuwe vloer

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom, grote kans dat je straks geniet van een nieuwe PVC vloer. Vloeren Lifestyle Roden is ongeveer 30 minuten rijden van Assen. Heeft u vooraf vragen? Dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten.

 

 

 
 

050-5020085

 

Interessante informatie:

 

 

Openingstijden

 

 

Vloeren Lifestyle Roden

Bekijk al onze tips en adviezen!

Of ga direct naar:
Trends en inspiratie
Klik PVC of Plak PVC?
Houten vloer leggen? Lees deze tips!
4 voordelen van een laminaten vloer

 
Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10.00-17.30
Donderdag:10.00-17.30
Vrijdag:10.00-17.30
Zaterdag:10.00-16.00
Zondag:Gesloten
 

Ceintuurbaan 112-1
9301 NZ Roden
050-5020085

info@vloerenlifestyleroden.nl

Sitemap

 

Laminaat Vloeren Merken

 

 

PVC Vloeren Merken

 
Balterio Laminaat  Gelasta PVCAmbiant PVC
Hoomline Laminaat mFLOR PVCGreen-Flor PVC
Parador Laminaat  Moduleo PVCSense PVC
Saffier Laminaat  Vivafloors PVC Gerflor PVC
Meister Laminaat Beautifloor PVC  
PVC vloeren Assen
Vloeren Lifestyle Roden