Laminaat Groningen

Dé plek voor laminaat in Groningen

Vloeren Lifestyle Roden: dé plek voor laminaat nabij Groningen. Bij ons vindt u een assortiment met zowel topmerken als kwalitatief goedkoop laminaat van huismerken. onze showroom met een grote selectie aan laminaat vloeren bevindt zich op slechts 15 minuten van Groningen.

laminaat vloer groningen

Laminaat van top kwaliteit

Een laminaatvloer heeft veel te verduren, daarom wilt u natuurlijk wel een goede kwaliteit laminaat vloer in uw woning in Groningen hebben liggen. Daarom heeft Vloeren Lifestyle Roden verschillende kleuren in verschillende prijsklasse van de beste topmerken:

Bekijk al onze merken

Laminaat laten leggen in Groningen

Wanneer u een keuze heeft gemaakt in laminaat, dan is de volgende stap het leggen van het laminaat. Het personeel van Vloeren Lifestyle Roden heeft al veel ervaring met het leggen van laminaat in Groningen, u kunt dit gerust aan ons overlaten. Zo bent u ervan verzekerd dat het professioneel gebeurd en dat u straks kunt genieten van uw nieuwe laminaat vloer.

De voordelen van een laminaat vloer

Een laminaat vloer kent vele voordelen:

Laminaat Groningen

Kosten van laminaat

Benieuwd naar de kosten van onze laminaat Vloeren? Dat is lastig te zeggen, er zitten namelijk behoorlijke prijsverschillen in zowel merken als de collecties van een bepaald merk. In de samenstelling van ons assortiment hebben wij er dan ook rekening mee gehouden dat een laminaat vloer voor ieder budget toegankelijk moet zijn.

De kosten inclusief leggen van laminaat vloeren zijn natuurlijk ook anders dan de kosten van  het laminaat exclusief leggen. Bezoek onze showroom om de vloeren te bekijken en onze adviseurs te vragen naar een laminaat vloer die past binnen uw vastgestelde kostenplaatje.

Laminaat vloer kopen Groningen

Bent u voornemens om een laminaat vloer te gaan kopen? Doe dan zeker een bezoek aan Vloeren Lifestyle Roden. Wij helpen u graag bij al uw vragen. Voor welk model laminaat kiest u, welke kleur past het beste bij uw interieur en hoeveel laminaat heeft u nodig? 

Kom langs in onze showroom en laat u verrassen door ons ruime aanbod. Vloeren Lifestyle Roden is ongeveer 15 minuten rijden vanaf het centrum van Groningen.Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contact

Vragen over onze laminaat vloeren?

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten.

 
 

050-5020085

 

Interessante informatie:

 

 

Openingstijden

 

 

Vloeren Lifestyle Roden

Bekijk al onze tips en adviezen!

Of ga direct naar:
Trends en inspiratie
Klik PVC of Plak PVC?
Houten vloer leggen? Lees deze tips!
4 voordelen van een laminaten vloer

 
Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10.00-17.30
Donderdag:10.00-17.30
Vrijdag:10.00-17.30
Zaterdag:10.00-16.00
Zondag:Gesloten
 

Ceintuurbaan 112-1
9301 NZ Roden
050-5020085

info@vloerenlifestyleroden.nl

Sitemap

 

Laminaat Vloeren Merken

 

 

PVC Vloeren Merken

 
Balterio Laminaat  Gelasta PVCAmbiant PVC
Hoomline Laminaat mFLOR PVCGreen-Flor PVC
Parador Laminaat  Moduleo PVCSense PVC
Saffier Laminaat  Vivafloors PVC Gerflor PVC
Meister Laminaat Beautifloor PVC  
Laminaat Groningen
Vloeren Lifestyle Roden