Visgraat vloeren, iets voor ?  

Visgraat vloeren zijn weer erg populair aan het worden, of het nou een houten visgraat vloer is of een PVC visgraat vloer. het legpatroon is wat de visgraat vloer gewild maakt, het is een absolute klassieker die ook modern overkomt. Of het om een hoge kwaliteit eikenvloeren visgraat, of een visgraat laminaat gaat, er is voldoende aanbod. Omdat er zo veel soorten visgraat vloeren beschikbaar zijn is er voor iedere woning en budget wel een bijpassende visgraat vloer te vinden.

Wat zijn visgraat vloeren?

Een visgraat vloer is simpelweg een het patroon waarin de vloer gelegd wordt. De planken zijn even lang en even breed, ongeacht het materiaal. Ze worden in een bepaalde volgorde gelegd, zodat het zogeheten visgraat patroon ontstaat. Het patroon wordt van muur tot muur gelegd en geeft een mooie, moderne look.

De visgraat vloer kan overal worden gelegd, ongeacht wat voor soort vloer u wilt. Of het een dure houten visgraat vloer is, of een goedkope PVC visgraat vloer, de keuze is aan u. Het gaat om de manier waarop de vloer gelegd word. Met het visgraat patroon krijgt uw woning gelijk karakter. Deze soort vloeren komen in alle soorten en maten, dus is zijn er heel veel design opties voor u.

Wat voor soort visgraat vloer bij u thuis?

Een visgraat vloer is niet gebonden aan een bepaald soort materiaal. Het leggen van een klik laminaat visgraat vloer is alleen geen optie, door de manier waarop de verbindingen op de planken zitten. Het is daarentegen wel mogelijk om een klik PVC visgraat vloer te leggen. De visgraat vloer prijs is daarom ook meer afhankelijk van het materiaal dan van het patroon zelf.

visgraat vloeren

Een visgraat vloer past in iedere woning, met uw eigen kleur en materiaal keuze kunt u zelf de uitstraling van de ruimte bepalen. U kunt bijvoorbeeld voor een PVC visgraat vloer kiezen, die makkelijk te installeren en goed schoon te houden is. Wilt u toch liever een massiefhouten visgraat vloer? Dan kan dat natuurlijk ook.

Naast het uitkiezen van de visgraat vloer zelf, heeft u ook nog een aantal keuzes voor de afwerking. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een laminaat visgraat vloer af te werken met een sluitrand. Gaat u voor een massief houten visgraat vloer, dan kunt u mooie bijpassende plinten uitkiezen.

Koop uw nieuwe visgraat vloer bij Vloeren Lifestyle Roden!

Denkt u er over na om een visgraat vloer in uw huis te plaatsen? Wij hebben veel mogelijkheden, waaronder laminaat visgraat vloeren, PVC visgraat vloeren en meer! Wilt u advies ? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!

 

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten.

 

 

 
 

050-5020085

 

Interessante informatie:

 

 

Openingstijden

 

 

Vloeren Lifestyle Roden

Bekijk al onze tips en adviezen!

Of ga direct naar:
Trends en inspiratie
Klik PVC of Plak PVC?
Houten vloer leggen? Lees deze tips!
4 voordelen van een laminaten vloer

 
Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10.00-17.30
Donderdag:10.00-17.30
Vrijdag:10.00-17.30
Zaterdag:10.00-16.00
Zondag:Gesloten
 

Ceintuurbaan 112-1
9301 NZ Roden
050-5020085

info@vloerenlifestyleroden.nl

Sitemap

 

Laminaat Vloeren Merken

 

 

PVC Vloeren Merken

 
Balterio Laminaat  Gelasta PVCAmbiant PVC
Hoomline Laminaat mFLOR PVCGreen-Flor PVC
Parador Laminaat  Moduleo PVCSense PVC
Saffier Laminaat  Vivafloors PVC Gerflor PVC
Meister Laminaat Beautifloor PVC  
Vloeren Lifestyle Roden
Vloeren Lifestyle Roden