Verouderde vloeren kopen doe je bij Vloeren Lifestyle Roden

Een verouderde vloer is perfect als u een ruimte nét wat extra authentieke uitstraling wilt geven. Verouderde vloeren worden gemaakt door het behandelen van eiken houten vloeren zodat ze een mooie, sfeervolle uitstraling krijgen. Verouderde houten vloeren worden ook wel kasteelvloeren genoemd vanwege het oude karakter. Al onze verouderde vloeren worden met zorg gemaakt, zodat uw vloer er tientallen jaar oud uitziet en uw woning extra sfeer geeft.

Verouderde vloeren: wat houdt het precies in?

in tegenstelling tot de naam zijn Verouderde vloeren niet echt van oud hout gemaakt, maar gewoon van nieuw hout wat een specifieke behandeling is ondergaan. Simpel gezegd, een verouderde vloer is een nieuwe houten vloer met een oud karakter. let zorg verouderende vloeren.

verouderde vloeren

Verouderde vloeren zijn herkenbaar aan de open noesten en scheuren in de houtnerf. Zo ziet het er uit alsof uw vloer al meer dan 100 jaar in gebruik is en een écht eigen karakter heeft. De meeste verouderde vloeren zijn van eikenhout gemaakt, dit hout heeft van nature veel noesten en barsten wat het een rustiek uiterlijk geeft.

Verschillende soorten verouderde vloeren

Om een verouderde vloer een echte, authentieke look te geven zijn er verschillende soorten verouderingsprocessen. De verschillende behandeling kunnen worden gecombineerd om mooie, uniek verouderde vloeren te maken. De verschillende soorten behandeling zijn:

Al onze verouderde houten vloeren kunnen ook in combinatie met vloerverwarming worden gelegd. Als onze houten vloeren, dus ook verouderde vloeren, zijn geschikt voor vloerverwarming.

De beste verouderde vloeren vindt u bij Vloeren Lifestyle Roden

Op zoek naar een verouderde vloer? Bij Vloeren Lifestyle Roden hebben wij een breed assortiment aan verouderde houten vloeren. U heeft ruime keuze aan soorten, maten, kleuren en behandelingen. Bent u klaar met online oriënteren en heeft u behoefte aan advies? Onze adviseurs staan voor u klaar in onze showroom.

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten.

 

 

 
 

050-5020085

 

Interessante informatie:

 

 

Openingstijden

 

 

Vloeren Lifestyle Roden

Bekijk al onze tips en adviezen!

Of ga direct naar:
Trends en inspiratie
Klik PVC of Plak PVC?
Houten vloer leggen? Lees deze tips!
4 voordelen van een laminaten vloer

 
Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10.00-17.30
Donderdag:10.00-17.30
Vrijdag:10.00-17.30
Zaterdag:10.00-16.00
Zondag:Gesloten
 

Ceintuurbaan 112-1
9301 NZ Roden
050-5020085

info@vloerenlifestyleroden.nl

Sitemap

 

Laminaat Vloeren Merken

 

 

PVC Vloeren Merken

 
Balterio Laminaat  Gelasta PVCAmbiant PVC
Hoomline Laminaat mFLOR PVCGreen-Flor PVC
Parador Laminaat  Moduleo PVCSense PVC
Saffier Laminaat  Vivafloors PVC Gerflor PVC
Meister Laminaat Beautifloor PVC  
Vloeren Lifestyle Roden
Vloeren Lifestyle Roden