Op zoek naar plak PVC?

Het assortiment van Vloeren Lifestyle Roden biedt u een uitgebreid assortiment. De populariteit van PVC-vloeren stijgt en blijft ook maar stijgen. Plak PVC-vloeren zijn tegenwoordig van goede kwaliteit en bijna niet meer van echte houten vloeren te onderscheiden. 

Plak PVC vloeren 

Met een plak PVC-vloer heeft geen voegen, waardoor het makkelijk is om de vloer schoon te houden, maar heeft het wel de uitstraling van een echte houten vloer. Daarnaast kan deze vloer ook uitstekend in een vochtige ruimte gelegd worden, want het is vochtbestendig. Plak PVC is gemakkelijk te snijden waardoor u zelf uw motief kan creëren. Een PVC-vloer is ideale oplossing als u een vloer wil dat tegen een stootje kan, maar niet de hoofdprijs wilt betalen. 

Bekijk de PVC vloeren

Plak PVC leggen 

Plak PVC leggen is niet heel moeilijk. Als u een beetje handig bent, zou u dit zelf kunnen doen. Plak PVC wordt gelijk op de originele vloer gelegd, daarom is het belangrijk om deze vloer eerst de egaliseren. Door middel van een egalisatiemiddel worden de imperfecties en de kleine hobbeltjes verwijderd. Doordat klik PVC op de originele vloer gelegd wordt, is het perfect in combinatie met vloerverwarming of vloerverkoeling. De naam geeft het eigenlijk al aan, bij plak PVC plakt u de planken door middel van lijm op de vloer. Dit kan op twee manieren; door zelf lijm aan te brengen op de planken of door middel van een zelfklevende laag. De planken met de zelfklevende laag zijn gemakkelijk om zelf te leggen, want het werkt eigenlijk als een soort sticker. Een nadeel ten opzichte van het gebruik van lijm, is dat u geen droogtijd hebt om eventueel iets te corrigeren. Het moet gelijk goed geplakt worden.

De voordelen van plak PVC 

Hieronder hebben we de voordelen van plak PVC nog even voor u opgesomd: 

plak

Plak PVC-vloeren bij Vloeren Lifestyle Roden 

Bij Vloeren Lifestyle Roden hebben we een uitgebreid assortiment aan plak PVC-vloeren. In onze showroom vindt u 1000 m2 aan vloeren die u kunt bekijken. Hier voorzien wij u ook graag van goed advies zodat u de juiste keuze maakt. U kunt bij ons terecht voor laten leggen van uw vloer, het laten verwijderen van uw oude vloer en het laten opknappen van uw vloer. Voor het kiezen van de geschikte plak PVC-vloer bent u bij ons dus aan het juiste adres!  

Wilt u graag advies inwinnen over plak PVC? Neem contact met ons op voor advies bij het kiezen van een plak PVC-vloer.

Contact opnemen

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten.

 

 

 
 

050-5020085

 

Interessante informatie:

 

 

Openingstijden

 

 

Vloeren Lifestyle Roden

Bekijk al onze tips en adviezen!

Of ga direct naar:
Trends en inspiratie
Klik PVC of Plak PVC?
Houten vloer leggen? Lees deze tips!
4 voordelen van een laminaten vloer

 
Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10.00-17.30
Donderdag:10.00-17.30
Vrijdag:10.00-17.30
Zaterdag:10.00-16.00
Zondag:Gesloten
 

Ceintuurbaan 112-1
9301 NZ Roden
050-5020085

info@vloerenlifestyleroden.nl

Sitemap

 

Laminaat Vloeren Merken

 

 

PVC Vloeren Merken

 
Balterio Laminaat  Gelasta PVCAmbiant PVC
Hoomline Laminaat mFLOR PVCGreen-Flor PVC
Parador Laminaat  Moduleo PVCSense PVC
Saffier Laminaat  Vivafloors PVC Gerflor PVC
Meister Laminaat Beautifloor PVC  
Vloeren Lifestyle Roden
Vloeren Lifestyle Roden