De #1 vloerenwinkel in Drenthe

Diverse merkvloeren vindt u bij Vloeren Lifestyle Roden

Op zoek naar nieuwe vloeren van laminaat, parket, pvc, tapijt of vinyl? Dé vloerenwinkel van Drenthe biedt verschillende topmerken vloeren. Als het gaat om Laminaat Vloeren, vindt u onder andere de merken Balterio, Hoomline, Parador, Saffier en Meister in ons assortiment. Gaat u liever voor een PVC-vloer van Vloeren Lifestyle Roden? Dan kunt u kiezen uit de merken Gelasta, mFLOR, Moduleo, Vivafloors, Beautifloor, Ambiant, Green-Flor, Sense en Gerflor. Alle merken zijn verkrijgbaar in een heleboel soorten en maten in verschillende prijsklassen. Zo vindt u altijd een vloer die bij u past. Nieuwe vloer nodig? U vindt het bij de vloerenwinkel van Drenthe. 

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste vloer(en)?

Vloeren zijn verkrijgbaar in allerlei maten, soorten, kleuren, materialen et cetera. De vraag is echter welke vloer past het beste bij u en uw woonsituatie in Drenthe? Welke vloer of vloeren vindt u het mooist of het fijnst? Wij begrijpen dat dit een lastige keuze kan zijn. Om die reden schieten onze vloerenexperts u graag te hulp. Vul links het contactformulier in onze vloerenspecialisten nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Dé vloerenwinkel van Drenthe biedt meer dan alleen vloeren

Naast een  ruim assortiment houten vloeren, laminaat, PVC-vloeren, tapijt en vinyl,  biedt Vloeren Lifestyle Roden ook handige vloerbenodigdheden, zoals ondervloeren, plinten en onderhoudsartikelen. Daarnaast is het ook nog mogelijk om karpetten, raamdecoratiegordijnen, trapbekleding en traprenovatie aan te schaffen. Bij deze uitgebreide vloerenwinkel van Drenthe vindt u alles om uw huis te decoreren. 

Bezoek dé vloerenspecialist van Drenthe

Bezoek onze vloerenwinkel in Roden, Drenthe om ons gehele assortiment vloeren van dichtbij te bekijken. Onze showroom biedt maar liefst 1.000 m2 aan woonideeën. Meer dan voldoende meters om geïnspireerd te raken. Advies nodig? Onze vloerenexperts voorzien ik graag van advies op maat. 

Ceintuurbaan 112-1
9301 NZ Roden, Drenthe

Bent u niet in de gelegenheid om ons een bezoek te brengen of heeft u liever telefonisch contact? Vul dan ons contactformulier in, stuur een e-mail naar info@vloerenlifestyleroden.nl of bel ons op telefoonnummer 050-5020085
 

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten.

 

 

 
 

050-5020085

 

Interessante informatie:

 

 

Openingstijden

 

 

Vloeren Lifestyle Roden

Bekijk al onze tips en adviezen!

Of ga direct naar:
Trends en inspiratie
Klik PVC of Plak PVC?
Houten vloer leggen? Lees deze tips!
4 voordelen van een laminaten vloer

 
Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10.00-17.30
Donderdag:10.00-17.30
Vrijdag:10.00-17.30
Zaterdag:10.00-16.00
Zondag:Gesloten
 

Ceintuurbaan 112-1
9301 NZ Roden
050-5020085

info@vloerenlifestyleroden.nl

Sitemap

 

Laminaat Vloeren Merken

 

 

PVC Vloeren Merken

 
Balterio Laminaat  Gelasta PVCAmbiant PVC
Hoomline Laminaat mFLOR PVCGreen-Flor PVC
Parador Laminaat  Moduleo PVCSense PVC
Saffier Laminaat  Vivafloors PVC Gerflor PVC
Meister Laminaat Beautifloor PVC  
Vloeren Lifestyle Roden
Vloeren Lifestyle Roden