PVC vloeren Hoogezand

PVC vloeren in Hoogezand? Kom eens naar dé vloerenspecialist van het Noorden! Je vindt ons in Roden wat nog geen 25 minuten rijden is vanaf Hoogezand. Met een showroom van ruim 1000 m² zit er altijd wel een vloer tussen die bij je past.

PVC vloer hoogezand

De PVC vloer is de laatste jaren erg populair geworden en dat is goed te begrijpen. Een vloer van sterke kwaliteit, die weinig onderhoud nodig heeft en nog erg hygiënisch is ook. En tegenwoordig is er een ruime keuze tussen verschillende designs die zo realistisch lijken dat ze bijna niet te onderscheiden zijn van een echte houten vloer of tegelvloer.

PVC vloeren van echte kwaliteitsmerken

Bij Vloeren Lifestyle Roden hebben we alleen pvc vloeren van kwaliteitsmerken, maar wel in verschillende prijsklasse. Bij ons zit er altijd wel een vloer tussen die bij je past. Zowel de prijs als de uitstraling. Wij beschikken over de volgende merken:

Laat uw vloer leggen in Hoogezand

Wanneer u een PVC vloer wilt, is de ondervloer erg belangrijk. De ondervloer moet namelijk helemaal egaal zijn. Daarom kiezen veel klanten van Vloeren Lifestyle Roden ervoor om de PVC vloer te laten leggen door onze professionals. Op deze manier weten ze zeker dat de vloer vakkundig gelegd wordt. Wij komen ook in Hoogezand langs om uw PVC vloer te leggen.

Je kan er ook voor kiezen om de vloer te laten leggen door de vakkundige jongens van Vloeren Lifestyle Roden. Wij hebben al veel ervaring met het leggen van zowel houten vloeren, laminaat als PVC vloeren.

Kosten van PVC Vloeren

Benieuwd naar de kosten van onze PVC Vloeren? Dat is lastig te zeggen, er zitten namelijk behoorlijke prijsverschillen in zowel merken als de collecties van een bepaald merk. In de samenstelling van ons assortiment hebben wij er dan ook rekening mee gehouden dat een PVC vloer voor ieder budget toegankelijk moet zijn.

De kosten inclusief leggen van PVC vloeren is natuurlijk ook anders dan de kosten van de PVC vloeren exclusief leggen. Bezoek onze showroom om de vloeren te bekijken en onze adviseurs te vragen naar een PVC Vloer die past binnen uw vastgestelde kostenplaatje

Kom langs en geniet straks van een nieuwe PVC vloer

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom, grote kans dat je straks geniet van een nieuwe PVC vloer. Heeft u vooraf vragen? Dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Contact opnemen

 

PVC vloeren HoogezandPVC vloeren HoogezandPVC vloeren HoogezandPVC vloeren HoogezandPVC vloeren HoogezandPVC vloeren HoogezandPVC vloeren HoogezandPVC vloeren HoogezandPVC vloeren HoogezandPVC vloeren Hoogezand

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten.

 

 

 
 

050-5020085

 

Interessante informatie:

 

 

Openingstijden

 

 

Vloeren Lifestyle Roden

Bekijk al onze tips en adviezen!

Of ga direct naar:
Trends en inspiratie
Klik PVC of Plak PVC?
Houten vloer leggen? Lees deze tips!
4 voordelen van een laminaten vloer

 
Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10.00-17.30
Donderdag:10.00-17.30
Vrijdag:10.00-17.30
Zaterdag:10.00-16.00
Zondag:Gesloten
 

Ceintuurbaan 112-1
9301 NZ Roden
050-5020085

info@vloerenlifestyleroden.nl

Sitemap

 

Laminaat Vloeren Merken

 

 

PVC Vloeren Merken

 
Balterio Laminaat  Gelasta PVCAmbiant PVC
Hoomline Laminaat mFLOR PVCGreen-Flor PVC
Parador Laminaat  Moduleo PVCSense PVC
Saffier Laminaat  Vivafloors PVC Gerflor PVC
Meister Laminaat Beautifloor PVC  
Vloeren Lifestyle Roden
Vloeren Lifestyle Roden