Laminaat Surhuisterveen

Wanneer je op zoek bent naar een laminaat vloer in Surhuisterveen heb je misschien niet heel veel keuze uit verschillende laminaat soorten. Maar gelukkig is dé vloerenspecialist van het Noorden nog geen 30 minuten rijden vanaf Surhuisterveen. Bij Vloeren Lifestyle Roden beschikken we over een showroom van ruim 1000 vierkante meter aan vloeren. Dus wat voor laminaat je ook zoekt, je vindt het bij dé vloerenspecialist van het Noorden.

Waarom een laminaat vloer?

Een laminaat vloer is erg populair, omdat het tegenwoordig niet meer te onderscheiden is van een houten vloer en relatief goedkoop is. En een laminaat vloer is relatief makkelijk te leggen en goed schoon te houden. Daarbij is er een ruime keuze aan verschillende houtsoorten, modellen en kleuren.

Toch liever laten leggen?

Je kan bij Vloeren Lifestyle Roden er ook voor kiezen om je vloer te laten leggen door ons vakkundig personeel. Er zijn veel klanten die liever hun vloer laten leggen door professionals, hierdoor hebben wij al veel ervaring met het leggen van zowel laminaat vloeren als pvc vloeren en houten vloeren.

Wil je goed advies over laminaat vloeren?

Met al je vragen over laminaat kan je bij ons personeel terecht. Die kunnen al je vragen beantwoorden over bijvoorbeeld vloerverwarming, uitstraling of vloerverkoeling.

 

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten

 
 

050-5020085

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 10.00-17.30
Donderdag: 10.00-17.30
Vrijdag: 10.00-17.30
Zaterdag: 10.00-16.00
Zondag: Gesloten

Vloeren Lifestyle Roden

Ceintuurbaan 112-1
9301 NZ Roden
050-5020085

info@vloerenlifestyleroden.nl

Sitemap

Interessante informatie:

Trends en inspiratie
Klik PVC of Plak PVC? 
Legwijze vloeren
Bewerkingen vloeren  
Vloerverwarming vloer mogelijk?

Vloeren Lifestyle Roden
Vloeren Lifestyle Roden