Houten vloer specialist voor Meppel - houten vloeren kopen en laten bezorgen

U wilt een houten vloer in uw woning te Meppel? Dan bent u hier aan het juiste adres! Met een showroom van ruim 1000m² vindt u bij ons altijd een houten vloer die bij u past. Ons personeel staat altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of u te voorzien van deskundig advies. Mocht u al een houten vloer hebben in uw woning te Meppel, maar is deze toe aan een onderhoudsbeurt? Ook dan kunnen wij u helpen.

Ruim assortiment houten vloeren Meppel

Een houten vloer is voor een langere periode, daarom wilt u wel de juiste keuze maken. Bij vloeren lifestyle Roden hebben we een uitgebreid assortiment, waardoor er altijd wel een mooie houten vloer voor u tussen zit. Bekijk een greep uit ons assortiment online en kom een langs in onze showroom voor ons gehele aanbod.

houten vloeren kopen

De houten vloer specialist waar u naar op zoek bent levert ook in Meppel!

Bent u woonachtig in de omgeving van Meppel en bent u op zoek naar die ene prachtige eiken houtenvloer, dan heeft u de juiste specialist gevonden. Wij bezorgen en leggen de vloer na keuze, ook kunt u terecht bij ons voor onderhoud of leggen van uw vloer.

Geen tijd of zin om richting onze showroom te komen? Klik dan gerust op onze webshop, hierin kunt u het hele assortiment van de vloeren in één duidelijk overzicht bekijken, u heeft de keuze bij ons uit verschillende soorten bewerkingen van de vloeren.

Direct naar onze houten vloeren

U kunt bij ons in terecht in de showroom om te kijken naar het ruime assortiment vloeren onder het genot van een kop koffie.

De vloer verwarming op maat laten aanleggen door de houten vloer specialist

Bent u op zoek naar een vloerverwarming die u voldoet aan uw wensen, dit kan ook bij Vloeren Lifestyle Roden. Dit is mogelijk in combinatie met een prachtige eiken houten vloer. De eikenhouten vloer is in vele verschillende kleurafwerkingen te verkrijgen. Klik op onze webshop om het assortiment te bekijken en al onze keuzes en afwerkingen te bezichtigen.

De vloer zelf leggen of laten leggen?

Laat u de houten vloer en/of vloerverwarming liever vakkundig leggen door de ervaren werknemers van Vloeren Lifestyle Roden? Dat kan, kijk eens op onze service pagina om te zien wat wij voor kunnen betekenen bij het leggen van uw vloer. Ook kunt u bij ons terecht voor het onderhoud van uw aangekochte vloer.

Kom eens langs in onze showroom

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom en u zult zien dat wij altijd de houten vloeren hebben die bij u past. Vloeren Lifestyle Roden, zoals de naam het al aangeeft, is gelegen in Roden. Dus kom snel langs en wij zorgen dat de koffie klaar staat.

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten

 

 
 

050-5020085

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 10.00-17.30
Donderdag: 10.00-17.30
Vrijdag: 10.00-17.30
Zaterdag: 10.00-16.00
Zondag: Gesloten

Vloeren Lifestyle Roden

Ceintuurbaan 112-1
9301 NZ Roden
050-5020085

info@vloerenlifestyleroden.nl

Sitemap

Interessante informatie:

Bekijk al onze tips en adviezen!

Of ga direct naar:
Trends en inspiratie
Klik PVC of Plak PVC?
Houten vloer leggen? Lees deze tips!

Laminaat Vloeren Merken

PVC Vloeren Merken

 
Balterio Laminaat Gelasta PVC Ambiant PVC
Hoomline Laminaat mFLOR PVC Green-Flor PVC
Parador Laminaat Moduleo PVC Sense PVC
Saffier Laminaat Vivafloors PVC Gerflor PVC
Meister Laminaat Beautifloor PVC  
Vloeren Lifestyle Roden
Vloeren Lifestyle Roden