Zoekt u naar een houten vloer in Appelscha?

Vloeren Lifestyle Roden levert de mooiste vloeren ook in Appelscha

Houten vloeren zijn tijdloos. Dit komt door het natuurlijke en warme karakter van het materiaal. Geen enkele houten vloer hoeft het zelfde te zijn want u kan eindeloos variëren qua kleur, houtnerf en afwerking. Hierdoor heeft u altijd een unieke vloer die bij uw interieur past. Bekijk online ons aanbod en u kunt uw vloer binnen drie week in Appelscha laten bezorgen.
 

Houten vloeren Appelscha
 

Twee soorten houten vloeren

  1. Plankenhouten vloeren: hierbij is vurenhout de goedkoopste optie maar tevens ook het meest kwetsbare hout. Het hardste (niet tropische) hout is eikenhout en beukenhout. Daar tussenin zit nog grenen.
  2. Parkethouten vloeren: parket kunt u krijgen in veel soorten, maten en prijzen. Hierbij is verlijmd hout de goedkopere variant. Dit komt omdat het bestaat uit een dun laag je hout dat verlijmd is op een goedkopere houten ondergrond. Dan is er nog massief hout. Dit soort parket is duurder maar wel steviger.

Vloeren Lifestyle Roden komt ook bij u thuis

Geen zin om naar de showroom te komen? Dan komt de showroom gewoon bij u thuis. Op deze manier kunt u direct zien of de vloer bij uw interieur past. Een van onze adviseurs komt bij u thuis met de houten vloer stalen die u wenst. Voor een afspraak stuurt u een mailtje naar info@vloerenlifestyleroden.nl met daarin de gewenste stalen, geschikte data en tijdstippen. Bekijk hier alvast het assortiment.  

Of kom langs in de showroom

Wij zijn woensdag tot en met zaterdag geopend vanaf 10.00 uur. U kunt de auto gratis voor onze deur parkeren. Kijk rustig even rond of vraag naar de expertise van het personeel. Zij kunnen u alles over houten vloer vertellen en u krijgt de beste tips mee. De vloeren zijn voor u uitgestald zodat u direct kunt zien uit welk hout het gesneden is. U kunt ons vinden aan de Ceintuurbaan Noord 112-1 in Roden en dat is vanaf Appelscha slechts een halfuurtje rijden.
 

Vind hier direct de vloer waarnaar u zocht

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten

 
 

050-5020085

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 10.00-17.30
Donderdag: 10.00-17.30
Vrijdag: 10.00-17.30
Zaterdag: 10.00-16.00
Zondag: Gesloten

Vloeren Lifestyle Roden

Ceintuurbaan 112-1
9301 NZ Roden
050-5020085

info@vloerenlifestyleroden.nl

Sitemap

Interessante informatie:

Trends en inspiratie
Klik PVC of Plak PVC? 
Legwijze vloeren
Bewerkingen vloeren  
Vloerverwarming vloer mogelijk?

Vloeren Lifestyle Roden
Vloeren Lifestyle Roden