Quickstep laminaat bij vloeren Lifestyle Roden 

Bent u op zoek naar Quickstep laminaat voor in uw huis? Zoek dan niet verder! Bij Vloeren Lifestyle Roden hebben wij een groot assortiment Quickstep laminaat in alle soorten, maten en houtdesigns. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie omtrent ons assortiment of ervaar de vloer in het echt in onze showroom. In het echt kunt u de sfeer van de vloer nét even wat beter ervaren, en hierdoor bepalen hoe de structuur van de vloer exact is. Bij Vloeren Lifestyle Roden hebben wij naast Quickstep laminaat nog veel meer laminaat merken waar u uit kunt kiezen.  

Waarom kiest u voor Quickstep laminaat? 

Quickstep laminaat onderscheidt zich als hoogwaardig vloerenleverancier door populaire hout, tegel of betonstructuren te projecteren op laminaatvloeren. Zo heeft u zelfs de mogelijkheid de populaire visgraatstructuur als fraai motief te kiezen. Twijfelt u of een vloer van Quickstep past bij de stijl van uw huis? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice of kom langs bij ons in de winkel. Het is onze missie om u te voorzien van zo kundig mogelijk vloeradvies, zodat u niet voor nare verassingen komt te staan. Zo geven wij advies welke vloer het beste past in uw woning. 

Welke voordelen heeft Quickstep laminaat? 

Twijfelt u of het aanschaffen van Quickstep laminaat de juiste keuze is voor u? Wellicht dragen deze voordelen bij aan uw beslissing. Ten eerste is de toplaag van de vloer extra krasbesteding. U kunt nog langer genieten van de vloer zodat het zo natuurlijk mogelijk blijft ogen. Quickstep vloeren maken namelijk gebruik van de zogeheten 'Scratsch Guard Technologie'. Deze technologie heeft als voordeel dat vloeren tot wel tien keer krasbestendiger zijn dan vloeren zonder deze technologie. Bovendien is het zeer gemakkelijk een quickstep laminaatvloer te plaatsen. Met behulp van een eenvoudig kliksysteem is het leggen van deze vloer behoorlijk gebruikersvriendelijk. Ten slotte is de basisplaat van de laminaat vloer watervast verlijmd en biedt dit uitstekende bescherming tegen vocht.  

Bezoek onze showroom in Roden voor het complete assortiment Quickstep laminaat 

Heeft u een inhoudelijke vraag over een Quickstep laminaat vloer, of heeft u behoefte aan deskundig advies? Wij van Vloeren Lifestyle Roden staan iedere werkdag voor u klaar voor het beantwoorden van al uw vragen. Neem hier contact op of maak een afspraak bij ons in de winkel.  

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten.

 

 

 
 

050-5020085

 

Interessante informatie:

 

 

Openingstijden

 

 

Vloeren Lifestyle Roden

Bekijk al onze tips en adviezen!

Of ga direct naar:
Trends en inspiratie
Klik PVC of Plak PVC?
Houten vloer leggen? Lees deze tips!
4 voordelen van een laminaten vloer

 
Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10.00-17.30
Donderdag:10.00-17.30
Vrijdag:10.00-17.30
Zaterdag:10.00-16.00
Zondag:Gesloten
 

Ceintuurbaan 112-1
9301 NZ Roden
050-5020085

info@vloerenlifestyleroden.nl

Sitemap

 

Laminaat Vloeren Merken

 

 

PVC Vloeren Merken

 
Balterio Laminaat  Gelasta PVCAmbiant PVC
Hoomline Laminaat mFLOR PVCGreen-Flor PVC
Parador Laminaat  Moduleo PVCSense PVC
Saffier Laminaat  Vivafloors PVC Gerflor PVC
Meister Laminaat Beautifloor PVC  
Vloeren Lifestyle Roden
Vloeren Lifestyle Roden