Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten.

 

 

 
 

050-5020085

Osmo onderhoudsproducten

Osmo onderhoudsproducten zijn ontwikkeld om uw houten vloer te onderhouden. Houten vloeren zijn gemaakt van natuurlijk materiaal en vereisen daarom regelmatig onderhoud. Het natuurlijke materiaal slijt sneller dan niet-natuurlijke materialen. Met de Osmo onderhoudsproducten van Vloeren Lifestyle Roden ziet uw vloer er na een behandeling weer uit als nieuw! Wij van Vloeren Lifestyle Roden kunnen Osmo onderhoudsproducten dan ook enkel aanraden! 

Osmo olie, Osmo beits en Osmo blanke was

Osmo heeft een divers aanbod wat betreft onderhoudsproducten. Al deze producten hebben een andere werking op de houten vloer. Omdat alle Osmo onderhoudsproducten een andere functie vervullen is het belangrijk om de verschillende functies te kennen. Wat de diverse Osmo onderhoudsproducten gemeen hebben is dat ze allen geschikt zijn voor het onderhoud van uw houten vloer!

Osmo olie

Met Osmo olie wordt de houten vloer geolied. De olie heeft een beschermende werking op de vloer en voorkomt het intrekken van vlekken, krassen en vuil. Naast de beschermende eigenschap geeft olie ook de mogelijkheid om de vloer van kleur te veranderen. Door gebruik te maken van Osmo olie kunt u zelf de look and feel van de houten vloer bepalen. De ene Osmo olie geeft de vloer wat meer glans terwijl de andere de vloer een meer egale of lichtere kleur geeft. Doordat Osmo zoveel verschillende oliën heeft, vindt u altijd een Osmo olie die voldoet aan uw wensen.

Osmo beits

Osmo beits is een product dat gebruikt wordt in combinatie met de Osmo olie. De olie zorgt voor de bescherming van de houten vloer terwijl de Osmo beits meer focus legt op de uitstraling van de vloer. Beits trekt voornamelijk in de nerven van de vloer en accentueert deze. Het is hierbij belangrijk om te weten dat de vloer enkel met Osmo beits behandelen geen beschermende werking met zich meebrengt.

Osmo blanke was

Osmo blanke was is uitermate geschikt voor vloeren die gemaakt zijn van hardhout. Normale oliën en beits trekken moeilijker in hardhouten vloeren door de structuur van het hout. De blanke was bevat van zichzelf minder was waardoor het gemakkelijker in de hardhouten vloer trekt. Als u een vloer bezit van hardhout, kies dan voor onderhoud ook zeker voor Osmo blanke was!

Osmo onderhoudsproducten kopen bij Vloeren Lifestyle Roden

Met Osmo onderhoudsproducten weet u eigenlijk altijd dat u een goede keuze maakt. Osmo staat bekend om haar kwalitatieve onderhoudsproducten. U kunt Osmo onderhoudsproducten kopen bij Vloeren Lifestyle Roden in de showroom. Bij verdere vragen over Osmo onderhoudsproducten kopen bij Vloeren Lifestyle Roden kunt u gerust contact met ons opnemen. We adviseren u graag over de juiste Osmo onderhoudsproducten voor uw houten vloer!

 

Interessante informatie:

 

 

Openingstijden

 

 

Vloeren Lifestyle Roden

Bekijk al onze tips en adviezen!

Of ga direct naar:
Trends en inspiratie
Klik PVC of Plak PVC?
Houten vloer leggen? Lees deze tips!
4 voordelen van een laminaten vloer

 
Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10.00-17.30
Donderdag:10.00-17.30
Vrijdag:10.00-17.30
Zaterdag:10.00-16.00
Zondag:Gesloten
 

Ceintuurbaan 112-1
9301 NZ Roden
050-5020085

info@vloerenlifestyleroden.nl

Sitemap

 

Laminaat Vloeren Merken

 

 

PVC Vloeren Merken

 
Balterio Laminaat  Gelasta PVCAmbiant PVC
Hoomline Laminaat mFLOR PVCGreen-Flor PVC
Parador Laminaat  Moduleo PVCSense PVC
Saffier Laminaat  Vivafloors PVC Gerflor PVC
Meister Laminaat Beautifloor PVC  
Vloeren Lifestyle Roden
Vloeren Lifestyle Roden