Egger laminaat bij Vloeren Lifestyle Roden 

Egger laminaat vloeren, exclusieve collecties die matchen bij elke meubel in uw woonkamer. Dit van origine Oostenrijkse bedrijf staat bekend om zijn duurzame en stijlvolle houtdesigns. Egger is eveneens een plaatproducent op houtbasis. De Egger laminaat vloeren kenmerken zich door milieubewuste- en warme vloerdesigns. Hierbij kunt u denken aan grijs, licht-, en donkerbruine houttinten.  

Waarom kiest u voor Egger laminaat? 

Wat maakt Egger laminaat nou zo speciaal, en waarom hebben wij ervoor gekozen Egger laminaat op te nemen in ons assortiment? Wij van Vloeren Lifestyle Roden streven op het gebied van vloeren naar hoogwaardige kwaliteit tegen zo laag mogelijke kosten. De vloeren van Egger zijn minder onderhoudsintensief dan reguliere laminaatvloeren en behouden jarenlang hun kwaliteit. Door de duurzaamheid van de vloeren is het erg gemakkelijk om de Egger laminaat vloer schoon te maken. Egger behoudt zijn kwaliteit en loopt altijd voorop qua vloerentrends. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u uitgekeken raakt op uw laminaatvloer.  

Egger laminaat collecties bij Vloeren Lifestyle Roden 

Egger is een vooraanstaande laminaten leverancier dat uitstekende kwaliteit vloerlaminaat levert. Egger draagt bij aan een gezonder woonklimaat en houdt zich eveneens bezig met kostenbesparende systeemoplossingen met eenvoudige installaties. Dit doen zij mede dankzij gepatenteerde laminaat kliksystemen. Het Egger laminaat is dus eenvoudig te leggen. Bij Vloeren Lifestyle Roden hebben wij een breed assortiment Egger vloeren. Kom snel langs in de winkel of neem vrijblijvend contact met ons op voor het inzien van alle collecties. Bezoek onze showroom in Roden voor het complete assortiment van Egger. 

Welke voordelen heeft Egger laminaat? 

Voordat u een laminaten vloer aanschaft wilt u eerst weten wat een Egger vloer nou zo uniek maakt en wat de onderscheidende factoren hiervan zijn. Ten eerste is deze laminaatvloer uitzonderlijk slijtvast. Dit komt mede door de antistatische technologie. Het laminaat bevat eveneens de stempel: 'Aqua+laminaat' wat inhoudt dat het bestendig is in vochtige ruimtes. Het laminaat neemt dus amper vocht op waardoor de kans op krimpen of uitzetten vrijwel nihil is. Bovendien zijn de materialen gemaakt van natuurlijke bestanddelen en dragen deze bij aan een gezond leefklimaat. Ten slotte verbetert het merk zich steeds meer in het nabootsen van andere vloerdesigns. Denk hierbij aan: tegel-, hout- of betonlook vloeren. Voor het gehele assortiment neemt u een kijkje in onze winkel. 

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten.

 

 

 
 

050-5020085

 

Interessante informatie:

 

 

Openingstijden

 

 

Vloeren Lifestyle Roden

Bekijk al onze tips en adviezen!

Of ga direct naar:
Trends en inspiratie
Klik PVC of Plak PVC?
Houten vloer leggen? Lees deze tips!
4 voordelen van een laminaten vloer

 
Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10.00-17.30
Donderdag:10.00-17.30
Vrijdag:10.00-17.30
Zaterdag:10.00-16.00
Zondag:Gesloten
 

Ceintuurbaan 112-1
9301 NZ Roden
050-5020085

info@vloerenlifestyleroden.nl

Sitemap

 

Laminaat Vloeren Merken

 

 

PVC Vloeren Merken

 
Balterio Laminaat  Gelasta PVCAmbiant PVC
Hoomline Laminaat mFLOR PVCGreen-Flor PVC
Parador Laminaat  Moduleo PVCSense PVC
Saffier Laminaat  Vivafloors PVC Gerflor PVC
Meister Laminaat Beautifloor PVC  
Vloeren Lifestyle Roden
Vloeren Lifestyle Roden