Click PVC Sense vloeren 

Sense beschikt over een ruim aanbod diverse en kwalitatieve vloeren die geschikt zijn voor alle soort ruimtes. Zo kunnenn de betrouwbare vloeren van Sense niet alleen in een woonomgeving worden gelegd, maar ook in een commerciële of zelfs een industriële omgeving. Bij Vloeren en lifestyle Roden kunt u nu kiezen uit uw eigen Sense PVC click vloer. Vloeren Lifestyle Roden beschikt over verschillende maten en soorten click PVC Sense en voldoen aan al uw wensen. 

Eigenschappen Sense vloeren  

Een Sense vloer is ideaal wanneer u op zoek bent naar een duurzame en betrouwbare vloer. Sense vloeren bieden niet alleen maar kwaliteit, maar hebben daarnaast ook een authentiek en natuurlijke uitstraling die elke ruimte eigen maakt. De vloeren van Sense zijn daarnaast geschikt voor vloerverwarming en zijn loopgeluid reducerend. Een sense vloer in uw keuken? Ook geen probleem. De Sense vloeren zijn makkelijk schoon te houden en zijn daarnaast watervast. Een Sense vloer is op een milieuvriendelijke manier geproduceerd en beschikt over een goede prijs-kwaliteit verhouding. De toplaag van een Sense vloer is met een antibacteriële laag en een antistatische laag gemaakt en biedt daarnaast een slipweerstand die hoger dan gemiddeld is. Kortom, alles wat u zoekt in een vloer, heeft een Sense vloer. 

 Click PVC Sense vloeren  

Sense PVC-vloeren zijn kenmerkend voor natuurlijke en houtachtige structuren waardoor een ruimte al snel karakter krijgt. De samenstelling van een Sense vloer is daarnaast zuiver en eerlijk, waardoor de vloer ook rust uitstraalt. Door middel van het handige kliksysteem, loopt de vloer stabiel en prettig. Een click PVC Sense vloer is gemakkelijk te plaatsen en is ook onderhoudsvriendelijk. Na het leggen van een click PVC Sense vloer, hoeft u alleen maar te genieten van een natuurlijke en stijlvolle sfeer in uw gehele huis of ruimte. 

Click PVC Sense vloeren bij Vloeren en lifestyle Roden 

Wilt u graag een click PVC Sense vloer of wilt u meer informatie over het merk Sense? Bekijk dan snel ons aanbod op onze website of zoek voor meer informatie contact met ons op. Vloeren en Lifestyle Roden biedt een ruim aanbod Sense vloeren aan die in diverse maten en soorten verkrijgbaar zijn. Ook kunt u onze showroom bezoeken om uw gewenste vloer in het echt te bekijken. Wij geven u graag advies en tips over de vloeren en ons aanbod om de beste vloer voor u uit te zoeken. Voor vragen of opmerkingen, kunt u gerust contact met ons opnemen via info@vloerenlifestyleroden.nl. Ook zijn wij telefonisch beschikbaar via 050-5020085. Samen met onze expert kiezen wij de beste vloer voor u uit. 

 

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten.

 

 

 
 

050-5020085

 

Interessante informatie:

 

 

Openingstijden

 

 

Vloeren Lifestyle Roden

Bekijk al onze tips en adviezen!

Of ga direct naar:
Trends en inspiratie
Klik PVC of Plak PVC?
Houten vloer leggen? Lees deze tips!
4 voordelen van een laminaten vloer

 
Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10.00-17.30
Donderdag:10.00-17.30
Vrijdag:10.00-17.30
Zaterdag:10.00-16.00
Zondag:Gesloten
 

Ceintuurbaan 112-1
9301 NZ Roden
050-5020085

info@vloerenlifestyleroden.nl

Sitemap

 

Laminaat Vloeren Merken

 

 

PVC Vloeren Merken

 
Balterio Laminaat  Gelasta PVCAmbiant PVC
Hoomline Laminaat mFLOR PVCGreen-Flor PVC
Parador Laminaat  Moduleo PVCSense PVC
Saffier Laminaat  Vivafloors PVC Gerflor PVC
Meister Laminaat Beautifloor PVC  
Vloeren Lifestyle Roden
Vloeren Lifestyle Roden