Click PVC Bodiax vloeren

Het merk Bodiax biedt een zeer duurzaam en kwalitatieve vloer waar u lang van kunt genieten. Niet alleen beschikt het merk over vele voordelen, maar u kunt uw eigen vloer gemakkelijk aanleggen door een handig kliksysteem. Bij vloeren en lifestyle Roden kunt u uw click pvc-vloer uitkiezen bij het merk Bodiax. De click PVC Bodiax vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende maten en soorten. 

Het merk Bodiax

Het merk Bodiax is ideaal voor iedere consument en persoon die kwaliteit, uitstraling en een niet te duur prijskaartjes wil. Dat de kwaliteit enorm hoog ligt, komt grotendeels doordat de producent dit als prioriteit ziet en continu de hoogste kwaliteit na streeft. Daarbij hoort duurzaamheid en hoge slijtvastigheid kan de vloer lang liggen en kan bijna in elke ruimte geplaatst worden. Het is daarbij handig om wel jaarlijks een nieuwe PU-beschermlaag aan te brengen, wanneer de vloer intensief wordt gebruikt.  

Click PVC Bodiax vloeren 

De vloeren van Bodiax zijn gedetailleerd met speciale structuren waardoor de vloer niet alleen natuurlijke uitstraalt, maar ook zo aanvoelt. De structuren maken dat de vloer er stijlvol én tijdloos tegelijk uitziet. Het kliksysteem van een click PVC Bodiax vloer zorgt ervoor dat het gemakkelijk is om de vloer te plaatsen en zorgt ervoor dat de vloer onderhoudsarm en stabiel is. Daarnaast kan je net al een plak vloer een click PVC Bodiax vloer in combinatie met vloerverwarming gebruiken. Kort om, alles wat je zoekt in een vloer. 

Click PVC Bodiax vloeren bij Vloeren en lifestyle Roden 

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod van Click PVC Bodiax vloeren? Bekijk dan snel ons aanbod op de website of neem voor meer informatie contact met ons op. Vloeren en lifestyle Roden beschikt over een ruim aanbod vloeren die allemaal goede eigenschappen bieden. Wilt u meer weten over het klik systeem die wij aanbieden of over een Bodiax vloer? U kunt ook een afspraak maken om onze showroom te bezoeken. Zo kunt u de gewenste vloer van dichtbij zien en kunnen wij u ook advies geven om de perfecte vloer voor uw huis uit te zoeken. Voor vragen, kunt u gerust en vrijblijvend contact met ons opnemen via info@vloerenlifestyleroden.nl. Ook zijn wij telefonisch beschikbaar via 050-5020085. Samen met onze expert kiezen wij de beste vloer voor u uit. 

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten.

 

 

 
 

050-5020085

 

Interessante informatie:

 

 

Openingstijden

 

 

Vloeren Lifestyle Roden

Bekijk al onze tips en adviezen!

Of ga direct naar:
Trends en inspiratie
Klik PVC of Plak PVC?
Houten vloer leggen? Lees deze tips!
4 voordelen van een laminaten vloer

 
Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10.00-17.30
Donderdag:10.00-17.30
Vrijdag:10.00-17.30
Zaterdag:10.00-16.00
Zondag:Gesloten
 

Ceintuurbaan 112-1
9301 NZ Roden
050-5020085

info@vloerenlifestyleroden.nl

Sitemap

 

Laminaat Vloeren Merken

 

 

PVC Vloeren Merken

 
Balterio Laminaat  Gelasta PVCAmbiant PVC
Hoomline Laminaat mFLOR PVCGreen-Flor PVC
Parador Laminaat  Moduleo PVCSense PVC
Saffier Laminaat  Vivafloors PVC Gerflor PVC
Meister Laminaat Beautifloor PVC  
Vloeren Lifestyle Roden
Vloeren Lifestyle Roden