Wicanders Click PVC 

Wicanders is een producent van hoogwaardige PVC vloeren voor thuis, maar ook voor commerciële doeleinden zoals een horecakeuken of een bedrijfspand. De vloeren van Wicanders worden gekenmerkt door de ondervloer van kurk, wat voor diverse voordelen zorgt. De click PVC vloeren zijn makkelijk te leggen door de praktische clickverbindingen. Bij Vloeren Lifestyle Roden vindt u een ruim assortiment aan Wicanders Click PVC. Kom langs in onze showroom of lees verder om meer te leren over de Wicanders PVC! 

Wicanders PVC: unieke ondervloer van kurk 

Wicanders PVC onderscheidt zich op verschillende manieren van andere producenten. Zo is de ondervloer gemaakt van kurk, een materiaal dat op duurzame wijze kan worden verkregen. Kurk wordt gemaakt van de bast van de boom. Hierbij wordt een ambachtelijke werkwijze gehanteerd, waardoor de boom nooit beschadigt raakt of gekapt hoeft te worden. Na het winnen van de bast krijgt de boom de kans om te herstellen en groeit de schors van de boom weer terug.  

De voordelen van Wicanders Click PVC vloeren 

Naast het duurzame aspect van de Wicanders Click PVC vloeren kennen deze vloeren nog een aantal voordelen. Zo hebben alle PVC vloeren een lange levensduur en zijn ze eenvoudig te onderhouden. Ook zijn PVC vloeren over het algemeen zeer geluiddempend, wat bij de Wicanders Click PVC vloeren wordt versterkt door de ondervloer van kurk.  

Deze unieke ondervloer kent nog meer voordelen, namelijk de schokabsorberende eigenschappen. Hierdoor kunt u ondanks het harde karakter van de vloer comfortabel op blote voeten of sokken lopen zonder dat de trillingen voor voetklachten zorgen op lange termijn. De Wicanders Click PVC vloeren zijn tevens geschikt voor plaatsing in nieuwbouwappartementen, aangezien woningbouwvereniging vaak een eis stellen aan de geluidsreductie van de ondervloer. Deze betreft 10 DB bij het Wicanders PVC, wat veelal binnen de norm valt. 

Wicanders Click PVC vloeren bij Vloeren Lifestyle Roden 

Bent u benieuwd naar ons volledige aanbod Wicanders PVC vloeren? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Roden! Wilt u liever eerst wat informatie opvragen? Dan kunt u ons bellen op 050-5020085 of mailen naar info@vloerenlifestyleroden.nl. Onze medewerkers staan klaar om u voorzien van persoonlijk advies onder het genot van een kop koffie of thee. 

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten.

 

 

 
 

050-5020085

 

Interessante informatie:

 

 

Openingstijden

 

 

Vloeren Lifestyle Roden

Bekijk al onze tips en adviezen!

Of ga direct naar:
Trends en inspiratie
Klik PVC of Plak PVC?
Houten vloer leggen? Lees deze tips!
4 voordelen van een laminaten vloer

 
Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10.00-17.30
Donderdag:10.00-17.30
Vrijdag:10.00-17.30
Zaterdag:10.00-16.00
Zondag:Gesloten
 

Ceintuurbaan 112-1
9301 NZ Roden
050-5020085

info@vloerenlifestyleroden.nl

Sitemap

 

Laminaat Vloeren Merken

 

 

PVC Vloeren Merken

 
Balterio Laminaat  Gelasta PVCAmbiant PVC
Hoomline Laminaat mFLOR PVCGreen-Flor PVC
Parador Laminaat  Moduleo PVCSense PVC
Saffier Laminaat  Vivafloors PVC Gerflor PVC
Meister Laminaat Beautifloor PVC  
Vloeren Lifestyle Roden
Vloeren Lifestyle Roden