Houten vloeren Hoogezand

U wilt een houten vloer in uw woning te Hoogezand? Dan bent u hier aan het juiste adres, met een showroom van ruim 1000m² vindt u bij ons altijd een houten vloer die bij u past. Ons personeel staat altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of u te voorzien van deskundig advies. Mocht u al een houten vloer hebben in uw woning te Hoogezand, maar is deze toe aan een onderhoudsbeurt? Ook dan kunnen wij u helpen.

Ruim assortiment houten vloeren Hoogezand

Een houten vloer is voor een langere periode, daarom wilt u wel de juiste keuze maken. Bij vloeren lifestyle Roden hebben we een uitgebreid assortiment, waardoor er altijd wel een mooie houten vloer voor u tussen zit. Bekijk een greep uit ons assortiment online en kom een langs in onze showroom voor ons gehele aanbod. Vanuit Hoogezand is het ongeveer 25 minuten rijden naar vloeren lifestyle Roden.

Deskundig advies bij uw keuze voor een houten vloer

Wij begrijpen dat onze klanten vaak nog met vragen zitten over de kwaliteit, onderhoud, vloerverwarming, etc. Ons vakkundig personeel staat altijd voor u klaar voor al uw vragen over houten vloeren. Ook adviseren zij u graag bij uw keuze voor een houten vloer. Uw houten vloer in Hoogezand moet natuurlijk wel tegen een stootje kunnen.

Onderhoud en restauratie doen wij ook in Hoogezand

Heeft u al een houten vloer in Hoogezand, maar is deze toe aan een onderhoudsbeurt? dan kunnen wij deze ook voor u restaureren. Met onze kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat u houten vloer er straks weer als nieuw bijligt.

Laat uw vloer leggen in Hoogezand

Een houten vloer leggen is een vak! Wij hebben hier al veel ervaring mee en kunnen uw houten vloer professioneel leggen in Hoogezand. Wilt u meer informatie over het laten leggen van uw houten vloer? Neem gerust contact met ons op.

Assortiment houten vloeren

Houten vloeren Hoogezand - Kastanje bruin   Houten vloeren Hoogezand - White wash   Houten vloeren Hoogezand - Gebrand 3138   Houten vloeren Hoogezand - Zwart loogbeits

Bekijk het hele assortiment...

Mocht u verder nog vragen hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten

 
 

050-5020085

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 10.00-17.30
Donderdag: 10.00-17.30
Vrijdag: 10.00-17.30
Zaterdag: 10.00-16.00
Zondag: Gesloten

Vloeren Lifestyle Roden

Ceintuurbaan 112-1
9301 NZ Roden
050-5020085

info@vloerenlifestyleroden.nl

Sitemap

Interessante informatie:

Trends en inspiratie
Klik PVC of Plak PVC? 
Legwijze vloeren
Bewerkingen vloeren  
Vloerverwarming vloer mogelijk?

Vloeren Lifestyle Roden
Vloeren Lifestyle Roden