Houten vloeren Hoogezand | Vloeren Lifestyle Roden

U wilt een houten vloer in uw woning te Hoogezand? Dan bent u hier aan het juiste adres! Met een showroom van ruim 1000m² vindt u bij ons altijd een houten vloer die bij u past, en dat op slechts 25 minuten rijden van Hoogezand. Ons personeel staat altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of u te voorzien van deskundig advies. Mocht u al een houten vloer hebben in uw woning te Hoogezand, maar is deze toe aan een onderhoudsbeurt? Ook dan kunnen wij u helpen.

apartment architecture

Ruim assortiment houten vloeren Hoogezand

Een houten vloer is voor een langere periode, daarom wilt u wel de juiste keuze maken. Bij vloeren lifestyle Roden hebben we een uitgebreid assortiment, waardoor er altijd wel een mooie houten vloer voor u tussen zit. Bekijk een greep uit ons assortiment online en kom een langs in onze showroom voor ons gehele aanbod. Vanuit Hoogezand is het ongeveer 25 minuten rijden naar vloeren lifestyle Roden.

Deskundig advies bij uw keuze voor een houten vloer

Wij begrijpen dat onze klanten vaak nog met vragen zitten over de kwaliteit, onderhoud, vloerverwarming, etc. Ons vakkundig personeel staat altijd voor u klaar voor al uw vragen over houten vloeren. Ook adviseren zij u graag bij uw keuze voor een houten vloer. Uw houten vloer in Hoogezand moet natuurlijk wel tegen een stootje kunnen.

Onderhoud en restauratie doen wij ook in Hoogezand

Heeft u al een houten vloer in Hoogezand, maar is deze toe aan een onderhoudsbeurt? dan kunnen wij deze ook voor u restaureren. Met onze kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat u houten vloer er straks weer als nieuw bijligt.

Laat uw vloer leggen in Hoogezand

Een houten vloer leggen is een vak! Wij hebben hier al veel ervaring mee en kunnen uw houten vloer professioneel leggen in Hoogezand. Wilt u meer informatie over het laten leggen van uw houten vloer? Neem gerust contact met ons op.

Assortiment houten vloeren

Houten vloeren Hoogezand - Kastanje bruin   Houten vloeren Hoogezand - White wash   Houten vloeren Hoogezand - Gebrand 3138   Houten vloeren Hoogezand - Zwart loogbeits

Bekijk het hele assortiment

Kosten van een houten vloer

Benieuwd hoe duur een houten vloer is? Dat is lastig te zeggen, de kosten van een houten vloer zijn afhankelijk van zowel  de merken als de collecties. In de samenstelling van ons assortiment hebben wij er dan ook rekening mee gehouden dat een houten vloer voor alle budgetten toegankelijk moet zijn.

De kosten exclusief leggen van de houten vloer zijn natuurlijk ook anders dan de kosten van de houtvloer inclusief leggen. Bezoek onze showroom om de vloeren te bekijken en onze adviseurs te vragen naar een houten vloer die binnen uw vastgestelde kostenplaatje past.

Kom Langs in onze showroom vlak bij Hoogezand

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom en u zult zien dat wij altijd de houten vloeren hebben die bij u passen. Vloeren Lifestyle Roden is nog geen 25 minuten rijden van Hoogezand. Dus kom snel langs en laat u verrassen door ons uitgebreid assortiment. De koffie staat voor u klaar!

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten.

 

 

 
 

050-5020085

 

Interessante informatie:

 

 

Openingstijden

 

 

Vloeren Lifestyle Roden

Bekijk al onze tips en adviezen!

Of ga direct naar:
Trends en inspiratie
Klik PVC of Plak PVC?
Houten vloer leggen? Lees deze tips!
4 voordelen van een laminaten vloer

 
Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10.00-17.30
Donderdag:10.00-17.30
Vrijdag:10.00-17.30
Zaterdag:10.00-16.00
Zondag:Gesloten
 

Ceintuurbaan 112-1
9301 NZ Roden
050-5020085

info@vloerenlifestyleroden.nl

Sitemap

 

Laminaat Vloeren Merken

 

 

PVC Vloeren Merken

 
Balterio Laminaat  Gelasta PVCAmbiant PVC
Hoomline Laminaat mFLOR PVCGreen-Flor PVC
Parador Laminaat  Moduleo PVCSense PVC
Saffier Laminaat  Vivafloors PVC Gerflor PVC
Meister Laminaat Beautifloor PVC  
Vloeren Lifestyle Roden
Vloeren Lifestyle Roden