Houten vloeren Groningen

Voor de mooiste houten vloeren in Groningen ga je naar dé vloerenspecialist van het Noorden. In onze showroom van ruim 1000m² hebben wij een uitgebreid assortiment aan houten vloeren. Er is altijd wel een houten vloer die bij u past. 

Goed advies voor u houten vloer in Groningen

Bij vloeren lifestyle Roden krijgt u:

Houten vloer kopen groningen

Het beste advies voor uw houten vloer in Groningen

U wilt een houten vloer voor uw woning in Groningen, maar dan wilt u natuurlijk wel de juiste keuze maken. Wat voor soort houten vloer kiest u? Wat is nou de beste houten vloer? Wilt u vloerverwarming onder uw houten vloer en zo ja, is dat wel mogelijk? Voor al dit soort vragen bent u bij Vloeren Lifestyle Roden aan het juiste adres. Ons personeel beschikt over de juiste kennis om al uw vragen te beantwoorden. Zo weet u straks zeker dat u de juiste keuze heeft gemaakt.

Houten vloeren Leggen in Groningen

Wilt u uw houten vloer laten leggen? Ook dat kunnen wij voor u doen. Ons personeel heeft al verschillende houten vloeren in Groningen gelegd en door al hun ervaring en kennis zijn zij in staat tot het afleveren van topkwaliteit. Zij zorgen ervoor dat uw vloer naar alle tevredenheid gelegd wordt.

Houten vloeren GroningenHouten vloeren GroningenHouten vloeren GroningenHouten vloeren GroningenHouten vloeren GroningenHouten vloeren GroningenHouten vloeren GroningenHouten vloeren Groningen

Kosten van een houten vloer

Benieuwd hoe duur een houten vloer is? Dat is lastig te zeggen, de kosten van een houten vloer zijn zowel afhankelijk van de merken als de collecties. In de samenstelling van ons assortiment hebben wij er dan ook rekening mee gehouden dat een houten vloer voor ieder budget toegankelijk moet zijn.

De kosten inclusief leggen van de houten vloer zijn natuurlijk ook anders dan de kosten van de houtvloer exclusief leggen. Bezoek onze showroom om de vloeren te bekijken en onze adviseurs te vragen naar een houten vloer die binnen uw vastgestelde kostenplaatje past.

Kom eens langs in onze showroom

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom en u zult zien dat wij altijd de houten vloeren hebben die bij u past. Vloeren Lifestyle Roden, zoals de naam het al aangeeft, is gelegen in Roden. Roden is ongeveer 20 minuten rijden vanaf Groningen. Dus kom snel langs en wij zorgen dat de koffie klaar staat.

Assortiment houten vloeren

Houten vloeren Groningen - Zwart loogbeits   Houten vloeren Groningen - Warm eiken   Houten vloeren Groningen - White Wash   Houten vloeren Groningen - 3138

Bekijk ons assortiment

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten.

 

 

 
 

050-5020085

 

Interessante informatie:

 

 

Openingstijden

 

 

Vloeren Lifestyle Roden

Bekijk al onze tips en adviezen!

Of ga direct naar:
Trends en inspiratie
Klik PVC of Plak PVC?
Houten vloer leggen? Lees deze tips!
4 voordelen van een laminaten vloer

 
Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10.00-17.30
Donderdag:10.00-17.30
Vrijdag:10.00-17.30
Zaterdag:10.00-16.00
Zondag:Gesloten
 

Ceintuurbaan 112-1
9301 NZ Roden
050-5020085

info@vloerenlifestyleroden.nl

Sitemap

 

Laminaat Vloeren Merken

 

 

PVC Vloeren Merken

 
Balterio Laminaat  Gelasta PVCAmbiant PVC
Hoomline Laminaat mFLOR PVCGreen-Flor PVC
Parador Laminaat  Moduleo PVCSense PVC
Saffier Laminaat  Vivafloors PVC Gerflor PVC
Meister Laminaat Beautifloor PVC  
Houten vloeren Groningen
Vloeren Lifestyle Roden