Houten vloer kopen Zuidlaren

Wilt u een nieuwe houten vloer kopen voor uw woning in Zuidlaren? Dan bent u bij Vloeren Lifestyle Roden aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over een ruim assortiment in houten vloeren, kunnen u goed adviseren bij uw houten vloer en beschikken over uitstekende service. En dat allemaal op nog geen half uur van Zuidlaren.

Oriënteer online en bezoek de showroom

Hieronder hebben wij een deel van onze vloeren voor u uitgestald. Zo kunt u voordat u zich online oriënteren voordat u een bezoek brengt aan onze showroom in Roden. 

Houten Vloer - Donker Bruin Visgraat Houtkleurige Vloer Houten Vloer - Gebroken wit Houten vloer - Grijs

Houten vloer bestellen en laten bezorgen in Zuidlaren

Dus u bent op zoek naar een eiken houten vloer voor in Zuidlaren? U bent dan bij ons aan het juiste adres. Ook al zitten we in Roden, we hebben een prachtig assortiment houten vloeren waarvoor u zeker een stuk voor wilt omrijden.

Wilt u dat liever niet? De vloeren van Vloeren Lifestyle Roden kunnen ook besteld en bezorgd worden bij u thuis. Zo hoeft u het huis niet uit en kunt u vanuit uw thuisadres in Zuidlaren de vloer bestellen die u graag wilt. Wij komen deze vloer vervolgens bezorgen en/of leggen. Neem contact met ons op over de voorwaarden.

Benieuwd naar onze collecte eiken houten vloeren?

Van eiken houten vloeren gewashed, gebrand tot aan geschaafd en gerookt.Klik op de bovenstaande afbeelding voor het gehele assortiment houten vloeren. u vindt hier de mooiste houten vloeren in verschillende bewerking en kleuren.

Houten vloer is een duurzame investering

Een eiken houten vloer dient goed onderhouden te worden en onderhoudt je de houten vloer zoals het hoort, dan heb je hier een levenlang plezier van. Het is een investering voor de lange termijn en daarom adviseren wij u een vloer te kiezen die u echt mooi vindt, want u moet er waarschijnlijk een hele poos tegen aankijken. Gelukkig hebben wij topvloeren voor u geselecteerd met een sfeerverhogende uitstraling waar u veel plezier aan gaat beleven.

Houten vloeren kopen Zuidlaren

Laten leggen door Vloeren Lifestyle Roden

Een houten vloer leggen, daar heeft niet iedereen tijd voor en niet iedereen beschikt over de juiste expertise. Omdat u waarschijnlijk de vloer goed en professioneel gelegd wilt hebben kunt u de vloer door ons in Zuidlaren laten leggen.

Bezoek de showroom in de buurt van Zuidlaren

Kortom kom eens langs in onze showroom en laat u verrassen door onze uitgebreide assortiment in houten vloeren. Vloeren Lifestyle Roden is ongeveer 30 minuten rijden van Zuidlaren. Heeft u vragen? U kunt telefonisch contact opnemen met: 050-5020085 of b.g.g. 06-13609119. Of online uw vraag stellen.

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten.

 

 

 
 

050-5020085

 

Interessante informatie:

 

 

Openingstijden

 

 

Vloeren Lifestyle Roden

Bekijk al onze tips en adviezen!

Of ga direct naar:
Trends en inspiratie
Klik PVC of Plak PVC?
Houten vloer leggen? Lees deze tips!
4 voordelen van een laminaten vloer

 
Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10.00-17.30
Donderdag:10.00-17.30
Vrijdag:10.00-17.30
Zaterdag:10.00-16.00
Zondag:Gesloten
 

Ceintuurbaan 112-1
9301 NZ Roden
050-5020085

info@vloerenlifestyleroden.nl

Sitemap

 

Laminaat Vloeren Merken

 

 

PVC Vloeren Merken

 
Balterio Laminaat  Gelasta PVCAmbiant PVC
Hoomline Laminaat mFLOR PVCGreen-Flor PVC
Parador Laminaat  Moduleo PVCSense PVC
Saffier Laminaat  Vivafloors PVC Gerflor PVC
Meister Laminaat Beautifloor PVC  
Vloeren Lifestyle Roden
Vloeren Lifestyle Roden