Houten vloer kopen in Veendam? Vloeren Lifestyle Roden

Bent u op zoek naar houten vloeren in de buurt van Veendam? Vloeren Lifestyle Roden is dé vloerspecialist van het Noorden. Bij ons slaagt u zeker! Kom eens langs in onze showroom van ruim 1000m² en bekijk onze houten vloeren. Ons personeel beschikt over veel ervaring en kennis wat betreft houten vloeren en voorziet u graag van advies.

houten vloer veendam

 Wij bezorgen alle houten vloeren in Veendam

EikenhoutenvloerenU bent niet voor niks op deze pagina terecht gekomen, u bent waarschijnlijk opzoek naar een eikenhoutenvloer? Dan bent u bij ons: Vloeren Lifestyle Roden aan het juiste adres. Bij ons kunt u langs komen in de showroom om te kijken naar de vloeren en om kennis te maken met ons, maar u kunt uw eikenhoutenvloer ook direct online bestellen en laten bezorgen bij u in Veendam. Voor een kijkje in ons assortiment kunt u hier klikken of op de afbeelding klikken. Dan komt u op de assortiment pagina terecht. 

Online keus uit 63 houten vloeren

houten vloeren kopen

Uw eikenhoutenvloer is speciaal voor u. U moet er toch iedere dag naar kijken en dan kan die er beter mooi uitzien. Om ervoor te zorgen dat de eikenhoutenvloer geperfectioneerd wordt kunt ook een keuze maken uit ons assortiment van olie en lijm

Uw houten vloer laten leggen in Veendam

Wij begrijpen dat niet iedereen er op zit te wachten om zelf de vloer te leggen in huis. Om deze reden bieden wij u aan om de vloeren bij u thuis te leggen. Dat doen wij ook bij u in Veendam. Wilt u meer weten over het leggen van vloeren bij u thuis? Kijk dan eens op onze service pagina

Kosten van een houten vloer

Benieuwd hoe duur een houten vloer? Dat is lastig te zeggen, de kosten van een houten vloer zijn zowel afhankelijk van de merken als de collecties. In de samenstelling van ons assortiment hebben wij er dan ook rekening mee gehouden dat een houten vloer voor ieder budget toegankelijk moet zijn.

 De kosten inclusief leggen van houten vloer zijn natuurlijk ook anders dan de kosten van de houtvloer exclusief leggen. Bezoek onze showroom om de vloeren te bekijken en onze adviseurs te vragen naar een houten vloer die binnen uw vastgestelde kostenplaatje past.

Kom eens langs in onze showroom

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom en u zult zien dat wij altijd de houten vloeren hebben die bij u past. Vloeren Lifestyle Roden, zoals de naam het al aangeeft, is gelegen in Roden. Roden is ongeveer 20 minuten rijden vanaf Groningen. Dus kom snel langs en wij zorgen dat de koffie klaar staat.

Contact

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten.

 

 

 
 

050-5020085

 

Interessante informatie:

 

 

Openingstijden

 

 

Vloeren Lifestyle Roden

Bekijk al onze tips en adviezen!

Of ga direct naar:
Trends en inspiratie
Klik PVC of Plak PVC?
Houten vloer leggen? Lees deze tips!
4 voordelen van een laminaten vloer

 
Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10.00-17.30
Donderdag:10.00-17.30
Vrijdag:10.00-17.30
Zaterdag:10.00-16.00
Zondag:Gesloten
 

Ceintuurbaan 112-1
9301 NZ Roden
050-5020085

info@vloerenlifestyleroden.nl

Sitemap

 

Laminaat Vloeren Merken

 

 

PVC Vloeren Merken

 
Balterio Laminaat  Gelasta PVCAmbiant PVC
Hoomline Laminaat mFLOR PVCGreen-Flor PVC
Parador Laminaat  Moduleo PVCSense PVC
Saffier Laminaat  Vivafloors PVC Gerflor PVC
Meister Laminaat Beautifloor PVC  
Vloeren Lifestyle Roden
Vloeren Lifestyle Roden