Bodiax PVC vloeren bij Vloeren Lifestyle Roden 

Bodiax vloeren staan naast hun duurzaamheid bekend om hun topkwaliteit en uitstraling. Zo hebben de Bodiax PVC vloeren een natuurlijke en frisse uitstraling en voelen ze ook zo aan wanneer u erop loopt.  Bodiax krijgt dit voor elkaar door bepaalde structuren aan de bovenlaag van de vloer toe te voegen die de uitstraling natuurlijk oden lijken. Bodiax PVC vloeren zijn in veel kleuren en dessins verkrijgbaar en zullen u als consument zeker niet teleurstellen. 

Voordelen van Bodiax PVC vloeren 

De Bodiax PVC vloeren hebben vele voordelen. Zo zijn de makkelijk toepasbaar in allerlei ruimtes, is vloerverwarming of vloerverkoeling mogelijk, hebben een natuurlijke uitstraling door de houtstructuren en kunnen door de toplaag goed tegen vocht. Daarnaast is de toplaag ook bekleed met een PU laag. Deze beschermd de vloer tegen invloeden en beschadigingen van buitenaf. Dit maak de levensduur van de vloer ook optimaal. Daarnaast maakt de PU laag het mogelijk om de vloer goed en gemakkelijk schoon te houden. 

Duurzaamheid van Bodiax PVC vloeren 

Een grote reden om een Bodiax PVC vloer aan te schaffen is om zijn duurzaamheid. Zo bestaat een Bodiax vloer uit 50 % recyclebare materialen en is de vloer ontwikkeld onder strenge milieugerichte normen in Europa. Dit maakt het product niet alleen duurzaam en natuurlijk, maar ook tijdloos en toekomstgericht.  

Kosten Bodiax PVC vloeren 

De kosten van het aanschaffen en leggen van een Bodiax PVC vloeren hangt van verschillende factoren af. Zo is de ruimte waar de vloer in moet komen van belang en de vraag wat de ondergrond is. Daarnaast bestaan de Bodiax PVC vloeren uit twee collecties waar u uit kunt kiezen. Om een beeld te krijgen van de totale kosten, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen om samen de mogelijkheden en keuzes te bespreken. Bij Vloeren Lifestyle Roden staan we graag voor u klaar om u te adviseren. 

Collecties van Bodiax PVC Vloeren 

Bodiax biedt twee verschillende collecties PVC vloeren aan die elk andere eigenschappen hebben. Bij onze showroom in Roden kunt u deze collecties goed bekijken. Beide collecties hebben de karakteristieke en natuurlijke uitstraling van een echte bodiax PVC vloer, maar beiden verschillende keuzes aan voor consumenten die een ruimere keuze willen hebben.  

De bodiax Galaxy vloeren zijn voorzien van een sterk en kwalitatief materiaal. De vloeren worden vastgelijmd aan de ondergrond en zijn geschikt voor vloerverwarming en vloerverkoeling. Het wooncomfort van Bodiax Galaxy PCV vloeren is groot en garandeert lang woonplezier van de vloer. Daarnaast zorgen de voelbare houtstructuren in de vloeren ervoor dat de vloer een authentieke en karakteristieke uitstraling krijgt. 

Bodiax Tempo vloeren lijken in uiterlijk veel op Bodiax Galaxy, maar verschillen in dikte van de slijt laag van de vloeren. Zo is de Bodiax Tempo collectie beter opgewassen tegen krassen en scheuren en heeft de vloer hierdoor een langere levensduur. Waar de Bodiax Galaxy een wooncomfort beidt van zo'n 15 jaar biedt de Bodiax tempo collectie een vloer voor gemiddeld 20 jaar. De anti sip laag zorgt ervoor dat de PVC vloer sterker en niet te glad is, maar nog zijn authentieke en natuurlijk uitstraling behoudt. 

Breng een bezoek aan de showroom voor de Bodiax PVC vloeren in Roden  

Vloeren Lifestyle Roden biedt voor zijn klanten een showroom aan waar al onze producten te zien zijn. Zo kunt u de structuur van de vloeren voelen en hierop gebaseerd een goed overwogen keuze maken. U kunt van tevoren ook een afspraak inplannen voor een offerte als u al een vloer heeft uitgekozen bij onze Vloeren Lifestyle Roden website. Onder het genot van een kopje koffie adviseren wij u en geven wij alle antwoorden op uw vragen. Zo bespreken wij de mogelijkheden door en kiest u de beste vloer uit voor úw huis. Heeft u een Bodiax PVC vloer gezien die u graag in het echt wilt komen bekijken? Graag laten wij ons aanbod van de Bodiax PVC vloeren aan u zien met daarbij de verschillende formaten, kleuren en dessins. Voor vragen, kunt u gerust en vrijblijvend contact met ons opnemen via info@vloerenlifestyleroden.nl. Ook zijn wij telefonisch beschikbaar via 050-5020085. Samen met onze expert kiezen wij de beste vloer voor u uit. 

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten.

 

 

 
 

050-5020085

 

Interessante informatie:

 

 

Openingstijden

 

 

Vloeren Lifestyle Roden

Bekijk al onze tips en adviezen!

Of ga direct naar:
Trends en inspiratie
Klik PVC of Plak PVC?
Houten vloer leggen? Lees deze tips!
4 voordelen van een laminaten vloer

 
Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10.00-17.30
Donderdag:10.00-17.30
Vrijdag:10.00-17.30
Zaterdag:10.00-16.00
Zondag:Gesloten
 

Ceintuurbaan 112-1
9301 NZ Roden
050-5020085

info@vloerenlifestyleroden.nl

Sitemap

 

Laminaat Vloeren Merken

 

 

PVC Vloeren Merken

 
Balterio Laminaat  Gelasta PVCAmbiant PVC
Hoomline Laminaat mFLOR PVCGreen-Flor PVC
Parador Laminaat  Moduleo PVCSense PVC
Saffier Laminaat  Vivafloors PVC Gerflor PVC
Meister Laminaat Beautifloor PVC  
Vloeren Lifestyle Roden
Vloeren Lifestyle Roden