Balterio laminaat vloeren bij Vloeren Lifestyle Roden

De unieke vloeren van Balterio 

Kenmerkend voor een Balterio laminaatvloer is persoonlijkheid, eigenheid, anders zijn en meer durven. Deze kernwaarden komen tot uiting in een brede collectie die afgestemd is op de laatste trends en wensen van de consument.

Naast de inspiratie die uit de natuur en unieke designs wordt gehaald, bent u als consument een inspiratiebron. De Balterio vloeren worden namelijk ontwerpen met u in gedachten, zodat uw persoonlijkheid terugkomt in de vloer. Dit maakt Balterio vloeren én uw huis uniek. 

Balterio collecties bij Vloeren Lifestyle Roden 

De gehele Balterio collectie vindt u terug bij Vloerenlifestyle Roden. Binnen de collectie bieden wij drie verschillende lijnen aan, namelijk vloeren met een dikte van 9 mm, 8 mm en 7 mm. Het is belangrijk dat u een vloer kiest die bij zowel uw interieur als persoonlijkheid past. Bekijk hieronder de collectie. 

Dolce

Balterio Dolce

Dolce is een trendy collectie met modieuze decors voor elk budget. Deze vloer is geschikt als u opzoek bent naar een aantrekkelijke vloer voor een nog aantrekkelijkere prijs.  

Grande

Balterio Grande

Een vloer zo realistisch heeft u nog nooit gezien. Het is bijna niet mogelijk een verschil te ontdekken tussen Grande en echt parket. Daarnaast is Grande de eerste laminaatvloer van Balterio die ook in de badkamer geïnstalleerd kan worden. 

Impressio

Balterio Impressio

Impressio is een unieke collectie met ruwe eik en verfijnde den op korte en brede planken. Het Panoramic design is zo ontwerpen dat het de indruk geeft dat de planken eindeloos lang zijn. Dát is wat je impressionant noemt. 

 

Magnitude

Balterio Magnitude

De Magnitude vloeren stralen pure luxe uit. Het maakt uw interieur af, garandeert een natuurgetrouwe look & feel en geeft gevoel van diepte in elke kamer. 

Pure Stone

Balterio Pure Stone

De Pure-Stone collectie biedt de voordelen van laminaat met het uitzicht op natuursteen. De laminaatvloeren geven de indruk van een echte stenen vloer, maar ze voelen aangenaam warm aan de voeten. 

Quattro Vintage

Balterio Quattro Vintage

Quattro vintage geeft een vintage look aan uw huis. Het contrast tussen zachte kleuren en het wisselende spel tussen licht en schaduw geven uw interieur een retro uitstraling. Deze collectie is een en al karakter. 

 

Tradition Quattro

Balterio Tradition Quattro

Een klassieke en levensechte laminaatcollectie. Met Tradition Quattro bent u verzekerd van authenticiteit en kwaliteit voor het leven. 

Tulip

Balterio Tulip

De Tulip vloer is gewoonweg laminaat met een hoge kwaliteit voor een zeer redelijke prijs. De vloer heeft een stijlvolle, matte afwerking die past in zowel een klassieke als een modern interieur. 

Urban

Balterio Urban

Bent u gek op de stad? Haal het stadsgevoel in huis met een Urban vloer. Urban is uitermate geschikt voor ruimte lofts, gerenoveerde pakhuizen en huizen met een industriële stijl. 

 

Xperience

Balterio Xperience

Als u een een stevige en effen vloer wilt, is Xperience wat u zoekt. Kenmerkend voor deze collectie is de eigentijdse houtdecors en heeft de vloer geen V-groeven. Met Xperience haalt u de natuur in huis. 

Xpressions

Balterio Xpressions

Xpressions is geschikt als u op wil vallen. Met unieke designs, van ruitpatroon tot aan klassieke visgraat, is het een collectie voor wie durft. 

 

 

Waarom kiest u voor een Balterio vloer?

Een Balterio laminaatvloer gaat een leven lang mee, dus u heeft er een levenslang genot van! De vloeren zijn van hoge kwaliteit en hebben een stevige afwerking met slimme profielen, plinten en ondervloeren. Daarnaast zijn ze eenvoudig in installatie en onderhoud.  

Ervaar de vloeren: Wij zijn Balterio laminaat dealer 

Een vloer is een product dat u moet zien en voelen, u moet de vloer ervaren om zeker te weten welke vloer het beste uw huis en uw wensen past. Vloerenlifestyle Roden is een Balterio laminaat dealer, dus u kunt hiervoor bij ons terecht. Onze experts hebben van verstand van zaken en geven u graag vrijblijvend advies. Wij hopen u snel te zien!

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten

 

 
 

050-5020085

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 10.00-17.30
Donderdag: 10.00-17.30
Vrijdag: 10.00-17.30
Zaterdag: 10.00-16.00
Zondag: Gesloten

Vloeren Lifestyle Roden

Ceintuurbaan 112-1
9301 NZ Roden
050-5020085

info@vloerenlifestyleroden.nl

Sitemap

Interessante informatie:

Bekijk al onze tips en adviezen!

Of ga direct naar:
Trends en inspiratie
Klik PVC of Plak PVC?
Houten vloer leggen? Lees deze tips!
4 voordelen van een laminaten vloer

 

Laminaat Vloeren Merken

 

PVC Vloeren Merken

 
Balterio Laminaat Gelasta PVC Ambiant PVC
Hoomline Laminaat mFLOR PVC Green-Flor PVC
Parador Laminaat Moduleo PVC Sense PVC
Saffier Laminaat Vivafloors PVC Gerflor PVC
Meister Laminaat Beautifloor PVC  
header balterio laminaat
Vloeren Lifestyle Roden