Vloerkleden ontworpen door Mart Visser 

Karpetten met een luxe uitstraling 

Nieuw bij vloerenlifestyle Roden is de karpetten collectie ontworpen door niemand minder dan Mart Visser. Mart is een courtier met grote naamsbekendheid. Wat kenmerkend is voor zijn manier van werken is zijn oog voor detail, wat ook terug is te zien in zijn collectie vloerkleden genaamd ‘Mart Visser Carpets’. De karpetten hebben een luxe uitstraling wat gelukkig niet ten koste gaat van de betaalbaarheid.
 

Mart Visser Carpets 

Deze karpetten collectie is tot stand gekomen in zijn atelier Zuid-Frankrijk waar Mart Visser zijn creativiteit de vrije loop kon laten gaan. Dit resulteerde in een collectie karpetten met acht verschillende ontwerpen. Iets wat zeker benoemd mag worden is dat de vloerkleden handgemaakt zijn. De collectie is verkrijgbaar in meerdere kleuren, effen of met een leuk printje.

Vloerkleden Mart Visser
 

Vloerkleden met print 

Vier van de zeven karpetten uit de collectie hebben een print met bijpassende naam, namelijk Berger, Brique, Cendre en Prosper. 

Berger 

De inspiratie voor deze vloer komt voort uit het zicht vanuit een vliegtuig. Het grafische lijnspel van gewaskleuren, vormen van rivieren en diepe kleuren van de oceaan is terug te zien in de vloer. 

Brique 

Onderscheidend voor Brique is het design wat lijkt op stenen gestapeld met een vervaagde verticale belijning. 

Cendre 

Tijdens het ontwerp van Cendre is Mart Visser aan de slag gegaan met een antiek boek. Deze heeft hij over een laag aangebracht verf geveegd waardoor dit voor een deel is vervaagd.  

Prosper 

Het design voor het Prosper vloerkleed is ontstaan door eindeloos een grove ondergrond te bewerken, waardoor een bijzonder kleurenspel ontstaat. Een mooie toevalstreffer dus.
  

Unikleurige vloerkleden 

De overige drie vloerkleden bestaan elk uit één kleur en heten Crushed velvet, Velvet touch en Vernon. Deze karpetten zijn hoogpolig en komen in een standaardmaat, maar kunnen daarnaast ook op maat gemaakt worden. Verder is er keuze uit meer dan tien kleuren, van fel tot neutraal.
 

Kom langs bij de Mart Visser dealer van Noord-Nederland

Vloerenlifestyle Roden is dealer in Mart visser karpetten. Bent u nieuwsgierig geworden naar de collectie? Kom dan vooral eens langs in onze winkel om de vloeren in het echt te ervaren. Wanneer u vragen heeft beantwoordt een van onze specialisten deze graag. Zij geven u gratis en vrijblijvend advies, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Graag tot ziens bij Vloeren lifestyleRoden!

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten.

 

 

 
 

050-5020085

 

Interessante informatie:

 

 

Openingstijden

 

 

Vloeren Lifestyle Roden

Bekijk al onze tips en adviezen!

Of ga direct naar:
Trends en inspiratie
Klik PVC of Plak PVC?
Houten vloer leggen? Lees deze tips!
4 voordelen van een laminaten vloer

 
Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10.00-17.30
Donderdag:10.00-17.30
Vrijdag:10.00-17.30
Zaterdag:10.00-16.00
Zondag:Gesloten
 

Ceintuurbaan 112-1
9301 NZ Roden
050-5020085

info@vloerenlifestyleroden.nl

Sitemap

 

Laminaat Vloeren Merken

 

 

PVC Vloeren Merken

 
Balterio Laminaat  Gelasta PVCAmbiant PVC
Hoomline Laminaat mFLOR PVCGreen-Flor PVC
Parador Laminaat  Moduleo PVCSense PVC
Saffier Laminaat  Vivafloors PVC Gerflor PVC
Meister Laminaat Beautifloor PVC  
Vloeren Lifestyle Roden
Vloeren Lifestyle Roden