Hollandsche houten vloeren bij Vloerenlifestyle Roden

Hollandsche Vloer Vloeren Lifestyle Roden

Hollandsche vloeren: Dé blikvanger van je huis 

Hollandsche vloeren stralen de 'Hollandsche' manier van leven uit, namelijk gezelligheid. Dit gevoel vraagt om eerlijke maar vooral natuurlijke vloeren, in mooie warme tinten. Wat is er fijner dan thuis komen na een drukke werkdag en direct deze 'Hollandsche' gezelligheid ervaren? Kenmerkend voor de collecties van Hollandsche vloeren is authenticiteit. De collecties hebben de look en feel die bij een houten vloer horen, ze zijn doorleefd en getekend.

 

Hollandsche vloeren collectie bij Vloerenlifestyle Roden 

Het gehele aanbod van Hollandsche Vloeren vindt u bij Vloerenlifestyle Roden. Er kan onderscheidt worden gemaakt tussen vier collecties van eikenhout. Elke collectie heeft andere kenmerken, wat maakt dat elke vloer een eigen karakter heeft. In totaal bestaat het aanbod uit bijna 25 verschillende houten vloeren. Een leuk feitje is dat de Hollandsche sfeer terug komt in de vier collecties genaamd Steden, Dorpen, Duinen en Eilanden. Zo zijn vloeren in de Steden collectie vernoemd naar steden in Nederland, zoals Groningen en Assen. Dit is een leuk detail omdat deze steden in de buurt van Roden liggen! Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende collecties.

 

Steden

Hollandsche Vloeren Collectie Steden

Kenmerkend voor de Steden collectie is de natuurlijke basis. De vloeren bestaan uit lange, brede planken en vallen goed te combineren met verschillende interieur stijlen. De uitstraling van de planken wordt extra benadrukt door noesten en de vellingkant aan de zijkant.

Dorpen

Hollandsche Vloeren Collectie Dorpen

Landelijk wonen in Hollandsche dorpen is de inspiratie voor de collectie Dorpen. De planken hebben een diepe en intense kleur, wat de vloer een warme uitstraling geeft. Deze collectie is goed te combineren met zowel moderne als oude meubels.   

 

Duinen

Hollandsche Vloeren Collectie Duinen

De planken van de vloeren uit de collectie Duinen zijn 22 cm breed en 13 mm dik. De vloeren zien er geleefd uit, dit komt door het verouderen en schaven van de zijkanten van de planken. Daarnaast, zijn de vloeren net als in de Dorpen collectie gerookt. 

Eilanden

Hollandsche Vloeren Collectie Eilanden

De collectie Eilanden is geschikt voor iemand die écht iets anders willen. Het zijn trendy vloeren met opvallende patronen, zoals visgraat- en stroken. In deze collectie zitten vloeren in zowel lichte als in donkere kleuren. 

 

Hollandsche vloeren: het onderhoud 

Net als elke vloer, ziet u na verloop van tijd ook bij Hollandsche vloeren gebruikssporten. Een voordeel van deze vloeren is dat onderhoud niet veel tijd kost. Ze zijn namelijk behandeld met hardwaxolie en UV-licht, waardoor een vuil- en waterafstotende laag is gecreëerd. Hierdoor kunt u de vloeren moeiteloos schoonmaken en kunnen ze makkelijk (plaatselijk) gerepareerd worden. Wij raden u aan om uit voorzorg uw vloer regelmatig te reinigen en te onderhouden, dan gaat uw Hollandsche vloer gegarandeerd jaren mee! 

 

Ervaar de vloeren: wij zijn Hollandsche vloeren dealer

Een vloer is een product dat u moet ervaren. U moet hem kunnen voelen, ruiken en zien, om zeker te zijn dat de vloer die u koopt bij u en uw huis past. Wij van Vloerenlifestyle roden zijn dealer van Hollandsche vloeren. Ons personeel weet niet alleen alles van de collecties, maar is ook op de hoogte van de laatste interieur trends. We geven u dan ook graag advies onder het genot van een kopje koffie. Wij hopen u snel te zien! 

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten.

 

 

 
 

050-5020085

 

Interessante informatie:

 

 

Openingstijden

 

 

Vloeren Lifestyle Roden

Bekijk al onze tips en adviezen!

Of ga direct naar:
Trends en inspiratie
Klik PVC of Plak PVC?
Houten vloer leggen? Lees deze tips!
4 voordelen van een laminaten vloer

 
Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10.00-17.30
Donderdag:10.00-17.30
Vrijdag:10.00-17.30
Zaterdag:10.00-16.00
Zondag:Gesloten
 

Ceintuurbaan 112-1
9301 NZ Roden
050-5020085

info@vloerenlifestyleroden.nl

Sitemap

 

Laminaat Vloeren Merken

 

 

PVC Vloeren Merken

 
Balterio Laminaat  Gelasta PVCAmbiant PVC
Hoomline Laminaat mFLOR PVCGreen-Flor PVC
Parador Laminaat  Moduleo PVCSense PVC
Saffier Laminaat  Vivafloors PVC Gerflor PVC
Meister Laminaat Beautifloor PVC  
Vloeren Lifestyle Roden
Vloeren Lifestyle Roden