5 voordelen van een laminaten vloer 

Ben je op zoek naar een laminaten vloer? En ben je een beetje aan het oriënteren of het wel geschikt is voor in jouw huis? Wij delen graag een aantal voordelen met je! Naast dat laminaat er heel mooi en natuurlijk uit ziet biedt het ook nog heel veel andere voordelen. Zo is laminaat een goede vervanger van een echte houtenvloer als je bijvoorbeeld niet zoveel budget hebt. 

1. Laminaat kun je overal plaatsen in je woning 

Laminaat is geschikt voor elke kamer. Denk bijvoorbeeld aan je slaapkamer, keuken en woonruimte. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een waterbestendige vloer met extra bescherming. Dan weet je in ieder geval zeker dat er niks met de vloer gebeurt. Ook zorgt een laminaten vloer voor een warme en gezellige sfeer. 

Het is ook ideaal om laminaat te gebruiken voor de kinderkamer, aangezien stof en vuil wordt vermeden door het handige, naadloze kliksysteem. 

2. Laminaat is sterk en gaat jarenlang mee 

Ben je op zoek naar een sterke vloer die jarenlang mee gaat? Dan is een laminatenvloer zeker geschikt voor jou. Je hebt wel liefst 20 jaar garantie. Daarnaast is de vloer van duurzame materialen gemaakt en is slijtvast. Hierdoor is de vloer bestand tegen krassen, spelende kinderen, punt- en naaldhakken en zelfs tegen schroeivlekken. 

3. Makkelijk in onderhoud/ gebruiksvriendelijk 

Een laminaten vloer beschikt over een beschermde toplaag. Hierdoor is het erg eenvoudig schoon te maken. Het vuil gaat namelijk niet in de vloer zitten. Je kunt het laminaat gewoon schoon maken met een droge of licht bevochtigde vezeldoek. Wil je graag vloerwarming onder het laminaat? Dat is zeker mogelijk! Daarvoor heb je een goede ondergrond nodig. Jij wil toch ook nooit meer rondlopen met koude voeten in je woning? Schaf daarom laminaat aan met vloerverwarming. 

4. Laminaat kun je snel en eenvoudig plaatsen 

De meeste vloeren zijn moeilijk te plaatsen. Dat is niet het geval bij een laminaten vloer. Dankzij het handige kliksysteem passen alle planken als een puzzel in elkaar.  Daarnaast heb je er geen andere benodigdheden voor nodig. Heel eenvoudig als je snel wilt verhuizen. Je zou het ook kunnen uitbesteden aan een vakman, maar dan ben je extra kosten kwijt. 

5. Laminaat lijkt heel erg op een houtenvloer 

De meeste mensen vinden een houtvloer vaak te duur of hebben het budget er niet voor over. Laminaat is een hele goede look a like vloer. Je hebt super veel keus uit verschillende houtsoorten en verschillende tinten. Tegenwoordig heb je zelfs de mogelijkheid om te kiezen voor laminaat met natuursteen of beton.  

Vragen over één van onze vloeren

Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten geven u advies over onze vloeren en vloersoorten.

 

 

 
 

050-5020085

 

Interessante informatie:

 

 

Openingstijden

 

 

Vloeren Lifestyle Roden

Bekijk al onze tips en adviezen!

Of ga direct naar:
Trends en inspiratie
Klik PVC of Plak PVC?
Houten vloer leggen? Lees deze tips!
4 voordelen van een laminaten vloer

 
Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10.00-17.30
Donderdag:10.00-17.30
Vrijdag:10.00-17.30
Zaterdag:10.00-16.00
Zondag:Gesloten
 

Ceintuurbaan 112-1
9301 NZ Roden
050-5020085

info@vloerenlifestyleroden.nl

Sitemap

 

Laminaat Vloeren Merken

 

 

PVC Vloeren Merken

 
Balterio Laminaat  Gelasta PVCAmbiant PVC
Hoomline Laminaat mFLOR PVCGreen-Flor PVC
Parador Laminaat  Moduleo PVCSense PVC
Saffier Laminaat  Vivafloors PVC Gerflor PVC
Meister Laminaat Beautifloor PVC  
Vloeren Lifestyle Roden
Vloeren Lifestyle Roden